Connect with us

A-Z NEWS

Ana-Maria Caia, noul redactor-șef al revistei Șapte seri

Published

on

Ana-Maria Caia, jurnalist și producător TV, preia de la 1 martie 2015, managementul editorial al revistei Șapte seri, în calitate de redactor-șef.

Jurnalista a inventat, produs şi scris emisiuni ca Bazar, cu Răzvan Marc (TVR 2),Marfă, cu Dragoş Bucur (Realitatea TV), Săptămâna de vreme (Realitatea TV), Frăţia vinului (TVR 2), Salutare Naţiune, cu Andrei Gheorghe (Prime TV, Republica Moldova), Cool Publika (Publika, Republica Moldova).

A realizat filme documentare şi produse video pentru internet.Va lansa în curând o serie de branded entertainment  cu tematică culinară, exclusiv pentru web.

A făcut şi consultanţă politică şi de marketing. Acesta publică articole în The Industry, Esquire, Reader’s Digest și este cunoascută și pentru blogul caia.ro.

Schimbarea de management a revistei vine la puțină vreme de la relansarea revistei în format mare, cu o creștere substanțială a secțiunii editoriale.

“Șapte seri e unul din puținele titluri din partea căruia aș fi acceptat o asemenea ofertă, fiindcă e un brand vechi, solid, cool, o publicație curată, relevantă și cu potențial de creștere în rândurile publicului tânăr, urban, cu venituri și studii peste medie.”, declară Ana-Maria Caia.

Ana-Maria Caia și Iulian Comanescu au lansat Brandedcont.net, o operațiune care furnizează branded content (conținut la cerere pentru branduri) companiilor interesate de eficiența în promovare și strategiile de marketing state of the art la nivel global, subiect despre care Radar de Media a scris AICI.

Noul redactor-șef al revistei Șapte seri afirmă că se va ocupa de toate proiectele în care este implicată.

“Am semnat cu ownerul revistei, Andras Kovacs, un contract de management, pe firmă, care e axat pe obiective și deadline-uri și îmi permite să îmi continuu preocupările legate de Caia.ro, travel writing, marketing turistic și branded content, dar și să finalizez un volum de proză pe care îl voi publica în curând. Îi asigur pe partenerii mei că Brandedcont.net și celelalte operațiuni pe care le avem în derulare vor continua.”, a mai spus Ana-Maria Caia.

Pe lângă conducerea redacției și ameliorarea editorialăAna-Maria Caia va avea și atribuții legate de vânzările de publicitate și marketing.

“Știu că înainte de criză, separarea editorialului de publicitate era o regulă clară, dar realitatea de facto, din redacții, o contrazice în 2015, așa că prefer să-mi asum explicit colaborarea cu marketingul și vânzările Șapte seri. Sunt preocupată, în ultima vreme, de relația dintre conținut și comunicarea de brand, cu privire la care vreau să caut și să stabilesc proceduri clare și transparente. Trăim într-o lume în care brandurile sunt interesante în sine, iar comunicarea lor către public devine din ce în ce mai rafinată, un efort comun al companiilor și producătorilor de conținut profesioniști. Am un acord de principiu cu managementul revistei, cu privire la faptul că voi furniza revistei și proiecte sponsorizate prin intermediul Brandedcont.net, rețeaua de producători de conținut pe care am lansat-o recent.”

Andras Kovacs, fondatorul și deținătorul brandului Șapte Seri vorbește despre noul format editorial:

„În 2015 am lansat pentru publicul nostru, fidel de peste 15 ani – un nou format editorial și de print, bazat pe un upgrade conceptual. Am avut în vedere reinventarea uneia dintre cele mai bune publicații românești – singura de gen care a rezistat pe piața compromisurilor publicistice, prin editarea unui conținut de elită calibrat nevoii permanente a publicului pentru informații culturale de calitate și prin realizarea unui nou tip de content integrat pentru partenerii noștri tradiționali prin conceperea unor proiecte spectaculoase de brand.

Noul Șapte Seri vine totodată cu un tiraj augmentat, o distribuție gratuită, îmbunătățită și targetată și cu o platformă de content și informație online în care investim permanent. Ne bucurăm astfel să aducem echipei noastre și publicului Șapte Seri plus – valoarea experienței editoriale a noului redactor-șef, Ana-Maria Caia.”

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending