Connect with us

A-Z NEWS

Ana Maria Gheorghe şi-a făcut cumpărăturile pentru casă la Viena (galerie foto)

Published

on

Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii “Vremea de ACASĂ”, a îmbinat utilul cu plăcutul şi a avut un concediu de vis la Viena şi  la Moeciu. Vedeta Acasă şi-a făcut o tradiţie din a merge, de Crăciun, la Târgul de la Viena.

În luna decembrie a fiecărui an merg la piaţa de Crăciun din Viena. Anul acesta am petrecut în acest oraş de vis, împreună cu iubitul meu, patru zile minunate. Am mers foarte mult pe jos şi am folosit metroul, lucru pe care acasă îl fac foarte rar, am colindat magazinele şi, pentru prima dată, nu mi-am cumpărat decât o pereche de jeans. În rest, am venit încărcată cu decoraţiuni pentru noua mea căsuţă”, spune Ana Maria.

Şi cum cele mai frumoase concedii sunt cele petrecute alături de cei dragi, pentru Ana Maria nu a mai contat destinaţia aşa că şi-a luat nepoţii şi au plecat la munte. “Mi-am făcut “încălzirea” la Viena. Destinaţia, oamenii, mâncarea, tradiţia, luminiţele şi muzica de pe stradă mi-au încărcat bateriile şi mi-au deschis apetitul pentru concediul de la Moeciu pe care l-am petrecut împreună cu familia. Am fost cu nepoţii la săniuş şi la bătaia cu zăpadă, sunt nişte copii minunaţi pe care îi iubesc enorm aşa că de cele mai multe ori aleg să îmi petrec concediul alături de ei”, povesteşte vedeta postului Acasă.

Mare amatoare de vacanţe, Ana Maria Gheorghe este deja cu gândul la viitoarea destinaţie: “Eu tot timpul aş pleca undeva, oriunde. Îmi doresc să vad locuri noi şi îmi programez deja următoarea ieşire. Destinaţia este încă un mister, dar sunt convinsă că, în cel mult o lună, o să mai fac o mică escapadă.”

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending