Connect with us
Reclame

 

Ana Morodan şi Ileana Badiu vor susţine duminică, 20 decembrie, o conferinţă în care vor vorbi despre paşii care trebuie parcurşi pentru construirea unei afaceri de succes. Conferinţa va avea loc în cadrul magazinului temporar Cloud No. 9, la The Ark, de la orele 14.00.

“Cred că unul dintre cei mai importanţi factori în antreprenoriat este punctul în care vrei să ajungi. Trebuie să-l setezi de la început sus, foarte sus. Şi să munceşti mult ca să ajungi acolo, să nu te defocusezi niciodată, să înveţi din greşeli, să vrei mereu să faci mai mult şi să nu spui <<Nu mai pot!>>. Deşi uneori nu mai poţi. Şi pentru că ţi-ai setat un standard înalt, e vital ca produsul pe care tu îl livrezi să fie premium”, spune Ana Morodan. La rândul său, Ileana Badiu crede că în antreprenoriat zicala “merge şi aşa” nu există. “Şi mai cred că e important să zâmbesti mereu, chiar si in momentele grele”, adaugă Ileana Badiu.

Cele două femei de afaceri vor împărtăşi cu vizitatoarele targului Cloud No. 9  sfaturi, întâmplările prin care au trecut până la construirea propriilor afaceri, dar şi greşelile care trebuie evitate în demararea unei afaceri.

Editia de Craciun a targului Cloud No. 9 va avea loc sâmbătă, 19 decembrie, şi duminică, 20 decembrie, între orele 11.00 şi 20.00.  Evenimentul reuneşte peste 50 de creatori români de design vestimentar, pantofi, genţi, bijuterie de autori, cosmetice bio, decoraţiuni şi delicatese.

Printre cei care vor expune la Cloud No. 9 Pop-Up Store se numără Andreea Raicu, Ana Morodan, Dana Rogoz, Ioana Ciolacu, Bianca Georgescu, LURE, Izabela Măndoiu, Mihaela Creţescu, snob., Sperimentale, Chemistry, Laura Olaru, Iutta, Noon, Alexandra Nacu, Bianca Popp şi The Glory Lab. 

Mai multe detalii despre eveniment şi designeri, pe pagina oficială Cloud No. 9www.facebook.com/cloud9magazine.

cloud9- femei de succes

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending