Connect with us

Reality Show

Ana Morodan și Teleșpan, pãrãsesc Asia Express – Drumul Elefantului: „Am fost foarte onoraţi cã am fost aici cu voi!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Eliminaţi din competiţie în cea de-a şasea etapã a reality show-ului, dar reîntorşi în concurs în locul echipei Jojo-Paul Ipate, care au fost nevoiţi sã renunţe din cauza unor probleme de sãnãtate, soarta Anei Morodan şi a lui Teleşpan a depins din nou asearã de culoarea elefantului din cutia securizată, care, din păcate, a fost roșie.

Cei doi au fost eliminați din cel mai dur reality show și s-au despărțit, cu lacrimi în ochi, de colegii lor. „Suntem super obosiţi, şi fizic şi psihic!”, a mãrturisit Ana Morodan, care a mai completat: „Oricare dintre voi ar câştiga Asia Express – Drumul Elefantului ar fi mai mult decât merituos, sunteţi nişte super-eroi. Am fost foarte onoraţi cã am fost aici împreunã cu voi!”. Telespectatorii au urmãrit în numãr foarte mare ultimul lor parcurs în concurs, cea mai nouã ediţie Asia Express impunându-se ca lider de piaţã la nivelul publicului comercial, cu o medie de 7.7 puncte de rating și 21.2 % cota de piață.

            Seară cu emoții pentru cele trei cupluri de vedete care au trecut marți, pe Antena 1, printr-o cursă tensionată, nevoite să lupte pentru o ultimă șansă de a rămâne în competiția celui mai dur reality show, Asia Express- Drumul Elefantului.Având în vedere că în aceastã etapã au fost nevoiţi sã se despartã de partenerii lor de cursã şi sã execute singuri misiunile, clasamentul s-a stabilit aseară doar în momentul în care concurenții din aceeași echipă s-au reîntregit în formula originală la punctul de control, unde îi aștepta Gina Pistol. CRBL și Oase s-au bucurat din nou de imunitatea etapei, în vreme ce Cocuţa şi Boantã, Ruby şi Robert şi Morodan şi Teleşpan au pornit în ultima cursã.

            Seara a debutat cum nu se poate mai tensionat, Cocuţa şi Robert fiind ultimii doi concurenţi puşi faţã în faţã cu terifiantele cobre. „Nu pot sã fac asta, niciodatã în viaţa asta!”, a rãbufnit Cocuţa, care a fost la un pas sã cedeze nervos. Robert în schimb s-a dovedit mai curajos: „Am zis mãcar sã încerc!”. Dupã mai multe minute pierdute şi tot felul de strategii esuate, cei doi au reuşit sã punã mâna pe bileţele şi sã îşi continue parcursul cãtre Gina. „Aşteptarea cu Gina este cel mai emoţionant moment pe care eu l-am trãit pânã acum în Asia Express!”, a mãrturisit Boantã. A urmat pornirea în cãutarea unui loc de dormit, cu excepţia lui Teleşpan şi Morodan, care au pus mâna pe al doilea bonus al etapei, cazare şi cina alãturi de CRBL şi Oase.

„Tensiunea şi rivalitãţile cresc acum, pentru cã suntem în actul final al penultimei etape!”, le-a spus Gina concurenţilor, la momentul votului, chiar înainte sã înceapã cursa pentru ultima şansã. „Aş vrea sã înţelegeţi cu câte lucruri veţi rãmâne dupã aceastã experienţã pe cât de grea, pe atât de minunatã, iar pentru asta, o sã citesc scrisorile pe care vi le-aţi scris unul altuia!”, le-a mai spus ea. Emoţiile i-au copleşit deopotrivã pe prezentatoare şi pe concurenţi, Gina izbucnind în plâns de mai multe ori pe parcursul acestui moment. „Ea e foarte drãguţã şi foarte emotivã şi trãieşte alãturi de noi fiecare emoţie din concurs!”, a mãrturisit Ruby. Dupã un lung parcurs împreunã în competiţie, fiecare dintre ei s-a bucurat sã realizeze, o datã în plus, cã au alãturi un partener de excepţie.

Vizibil emoţionaţi, Cocuţa şi Boantã, Ruby şi Robert şi Morodan şi Teleşpan au trebuit sã se remonteze şi sã porneascã în mare vitezã în cursa pentru ultima şansã. Prima provocare: sã mulgã o bivoliţã într-o piaţa de lapte din Kolhapur, iar apoi sã vândã, contra unei sume mari de bani, 3 litri de lapte, în trei puncte diferite din oraş. „Sunt 25 de ani de când n-am mai muls o vacã!”, a mãrturisit Teleşpan, în vreme ce Cocuţa a completat: „E o misiune ciudatã. Nu oricine e dispus sã bea un pahar de lapte pe stradã şi sã mai dea şi bani!”. Morodan s-a vãzut din nou în faţa unei lupte cu ea însãşi: „Nu suport acest aliment, e cel mai îngrozitor lucru de pe lume!”.

Cursa a continuat cu testarea abilitãţilor de bijutier: concurenţii au fost nevoiţi sã continue construcţia unui celebru colier Kolhapuri Saaj, misiune ce le-a pus la grea încercare rãbdarea: „Stãm prost cu nervii! Am vãzut foarte multe lucruri în India care pe mine m-au şocat; lista e lungã, a depãşit deja 200 de puncte!”, a mãrturisit Ana Morodan. Chiar când credeau cã nu au cum sã primeascã ceva mai meticulos de fãcut, au avut parte de o nouã surprizã. „Trebuie sã cãutaţi un om care are doar o sandală într-un picior şi apoi sã mergeţi împreunã cu el sã îi cãutaţi sandaua- pereche!”, a fost mesajul lãsat de Gina concurenţilor. „Pare o misiune imposibilã, pe care o vom termina în douã zile!”, a mãrturisit Ruby nervoasã, în vreme ce Morodan s-a arãtat şi ea total descurajatã: „Aceastã probã a fost fãcutã strict pentru mine, ca sã mã scoatã din minţi!”. Iar acesta nici mãcar nu a fost finalul cursei. Dupã ce au reuşit sã îi gãseascã omului perechea de încãlţãminte, concurenţii au primit o nouã misiune: sã gãseascã douã perechi anume de sandale, într-un bazar cu mii de astfel de perechi. Cocuţa a fost la un pas sã cedeze, Ruby fiind şi ea convinsã cã aceasta este chiar ultima lor probã: „Mi s-ar pãrea aiurea rãu sã pãrãsim competiţia pentru cã nu gãsim nişte papuci!”, a mai spus ea.

Primele echipe ajunse la Gina au fost Cocuţa şi Bogdan şi Ruby şi Robert. „Oase şi CRBL, Ruby şi Robert, Cocuţa şi Bogdan şi Şerban şi George sunt cele patru echipe care vor juca sigur etapa a noua. Dar totul depinde de culoarea elefantului!”, le-a spus aceasta. Elefantul însã a fost roşu, parcursul Anei Morodan şi al lui Teleşpan la Asia Express – Drumul Elefantului încheindu-se asearã.

Cel mai dur reality-show, Asia Express – Drumul Elefantului, continuă duminică, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1, cu a noua etapă a competiției.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban
Perioada 2 APRILIE  2019

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Disearã, la Antena 1, Rivalitatea dintre două concurente pentru cucerirea ispitei ia o nouă întorsătură la Insula Iubirii

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1 scoate în evidență rivalitatea dintre Denisa și Geanina. Dacă inițial le-au unit trăirile pentru bărbații cu care au venit de acasă în Thailanda, sentimentele pentru aceeași ispită sunt cele care le vor pune prietenia la mare încercare.

Un răspuns negativ și categoric al lui Andi în ceea ce o privește pe Denisa, deși deloc surprinzător, va avea rolul de a stopa orice tip de confuzie și orice urmă de speranță din mintea femeii care nu se mulțumește cu statutul de prietenă.

Fățărnicia dintre cele două rivale va continua pe insulă, fiecare susţinând ideea că Andi nu reprezintă nimic pentru ele. Denisa va încerca să o țină pe Geanina de partea ei printr-un discurs de manipulator veritabil, abil și determinat în a-și atinge scopul, atunci când înfrângerea nu reprezintă o opțiune, iar adversara nu are capacitatea de a opune rezistență.

Fără susținere din partea celor două aliate la care spera că va găsi refugiu și sprijin, Teodora şi Diana, pentru Denisa va începe un nou capitol din viața ei pe insulă: răzbunarea. Cât de departe va merge Denisa pentru a-l câștiga pe Andi, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

“Ochii din umbra” da startul noului sezon, duminica, de la ora 22:00, la Kanal D

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Ernest, prezentatorul emisiunii, revine in casele telespectatorilor cu fascinante povesti de viata, cu intamplari neobisnuite din vietile oamenilor obisnuiti, dar si cu situatii incredibile tesute in jurul unor povesti amoroase, intestate de intrigi, inselaciuni sau tradare.

“Va multumim ca de opt ani ne sunteti alaturi. Va promit ca si in acest noul sezon va oferim povesti de viata care va vor pune pe ganduri. Noul sezon va aduce in casele dumneavoastra iubiri tradate, intamplari in care fiecare dintre noi se poate regasi si, de ce nu, situatii incredibile din care veti avea, cu siguranta, ceva de invatat”, spune Ernest.

Editia de debut a noului sezon, care se va difuza duminica, de la ora 22:00, ofera povestea unui roman plecat la munca in strainatate. Cum saracia este principalul factor care-i determina pe tineri sa plece din tara, si in acest caz, personajele implicate in poveste vor trece prin situatii limita, prin momente incredibile, in care infidelitatea este cuvantul de ordine.

Ce se intampla atunci cand un sot, tata sau fiu pleaca departe de familia lui? Cine poarta de grija celor ramasi acasa si mai ales, ce se intampla cu o casnicie <la distanta> aflam duminica, de la ora 22:00, in noul sezon “Ochii din umbra”, la Kanal D.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Prima editie a noului sezon a emisiunii, “Se striga darul”, la Kanal D

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Sambata, 15 iunie, la ora 20:00, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru dau startul unui nou sezon fabulos al emisiunii “Se striga darul”, cu si despre cele mai frumoase traditii de la nuntile din Romania.

Prima editie ii prezinta pe tinerii insuratei, Sarah si Gabriel, care isi incep fascinanta poveste de dragoste tocmai in Singapore, acolo unde, alaturi de parintii lor, devin actori intr-un film de scurtmetraj, care prezinta felul in care cele doua familii si-au dat acordul pentru nunta celor doi tineri. Finalul povestii a culminat o cina romantica, pe plaja, in Thailanda, cu o cerere in casatorie.

Luxul este cuvantul de baza care descrie nunta la care vor ajunge sambata Andreea Mantea si Mihai Mitoseru; Domeniul Lupas, de langa Arad, acolo unde are loc evenimentul, masinile de epoca, de sute de mii de Euro, dar si bolizi de lux, de ultima generatie, care vor defila intr-o parada a cailor putere, vor marca nunta cu fast. Coordonatele nuntii intr-o comunitate extrem de instarita se inscriu intr-un  program artistic rafinat, o rochie de mireasa de aproape 30.000 de dolari , dar si meniuri alese.

“De cand mi-am dorit sa vin la mireasa mea si sa o gasesc la castel. Mireasa mea este o printesa. Din cate stiu, acest castel a fost daruit de de catre un baron pentru iubita sa, in anul 1903. Va dati seama ce superb este inauntru?! Am mai avut noi asa nunta pana acum? M-au luat emotiile…”, spune Andreea Mantea, inainte de intalnirea cu mireasa.

Nu ratati prima editie a noului sezon “Se striga darul!”, sambata, 15 iunie, la ora 20:00, la Kanal D! Telespectatorii vor fi martorii bataliei cuferelor intre cei doi prezentatori, dar si a traditiilor extravagantei nunti din vestul tarii.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending