Connect with us

Reality Show

Ana Morodan și Teleșpan, pãrãsesc Asia Express – Drumul Elefantului: „Am fost foarte onoraţi cã am fost aici cu voi!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Eliminaţi din competiţie în cea de-a şasea etapã a reality show-ului, dar reîntorşi în concurs în locul echipei Jojo-Paul Ipate, care au fost nevoiţi sã renunţe din cauza unor probleme de sãnãtate, soarta Anei Morodan şi a lui Teleşpan a depins din nou asearã de culoarea elefantului din cutia securizată, care, din păcate, a fost roșie.

Cei doi au fost eliminați din cel mai dur reality show și s-au despărțit, cu lacrimi în ochi, de colegii lor. „Suntem super obosiţi, şi fizic şi psihic!”, a mãrturisit Ana Morodan, care a mai completat: „Oricare dintre voi ar câştiga Asia Express – Drumul Elefantului ar fi mai mult decât merituos, sunteţi nişte super-eroi. Am fost foarte onoraţi cã am fost aici împreunã cu voi!”. Telespectatorii au urmãrit în numãr foarte mare ultimul lor parcurs în concurs, cea mai nouã ediţie Asia Express impunându-se ca lider de piaţã la nivelul publicului comercial, cu o medie de 7.7 puncte de rating și 21.2 % cota de piață.

            Seară cu emoții pentru cele trei cupluri de vedete care au trecut marți, pe Antena 1, printr-o cursă tensionată, nevoite să lupte pentru o ultimă șansă de a rămâne în competiția celui mai dur reality show, Asia Express- Drumul Elefantului.Având în vedere că în aceastã etapã au fost nevoiţi sã se despartã de partenerii lor de cursã şi sã execute singuri misiunile, clasamentul s-a stabilit aseară doar în momentul în care concurenții din aceeași echipă s-au reîntregit în formula originală la punctul de control, unde îi aștepta Gina Pistol. CRBL și Oase s-au bucurat din nou de imunitatea etapei, în vreme ce Cocuţa şi Boantã, Ruby şi Robert şi Morodan şi Teleşpan au pornit în ultima cursã.

            Seara a debutat cum nu se poate mai tensionat, Cocuţa şi Robert fiind ultimii doi concurenţi puşi faţã în faţã cu terifiantele cobre. „Nu pot sã fac asta, niciodatã în viaţa asta!”, a rãbufnit Cocuţa, care a fost la un pas sã cedeze nervos. Robert în schimb s-a dovedit mai curajos: „Am zis mãcar sã încerc!”. Dupã mai multe minute pierdute şi tot felul de strategii esuate, cei doi au reuşit sã punã mâna pe bileţele şi sã îşi continue parcursul cãtre Gina. „Aşteptarea cu Gina este cel mai emoţionant moment pe care eu l-am trãit pânã acum în Asia Express!”, a mãrturisit Boantã. A urmat pornirea în cãutarea unui loc de dormit, cu excepţia lui Teleşpan şi Morodan, care au pus mâna pe al doilea bonus al etapei, cazare şi cina alãturi de CRBL şi Oase.

„Tensiunea şi rivalitãţile cresc acum, pentru cã suntem în actul final al penultimei etape!”, le-a spus Gina concurenţilor, la momentul votului, chiar înainte sã înceapã cursa pentru ultima şansã. „Aş vrea sã înţelegeţi cu câte lucruri veţi rãmâne dupã aceastã experienţã pe cât de grea, pe atât de minunatã, iar pentru asta, o sã citesc scrisorile pe care vi le-aţi scris unul altuia!”, le-a mai spus ea. Emoţiile i-au copleşit deopotrivã pe prezentatoare şi pe concurenţi, Gina izbucnind în plâns de mai multe ori pe parcursul acestui moment. „Ea e foarte drãguţã şi foarte emotivã şi trãieşte alãturi de noi fiecare emoţie din concurs!”, a mãrturisit Ruby. Dupã un lung parcurs împreunã în competiţie, fiecare dintre ei s-a bucurat sã realizeze, o datã în plus, cã au alãturi un partener de excepţie.

Vizibil emoţionaţi, Cocuţa şi Boantã, Ruby şi Robert şi Morodan şi Teleşpan au trebuit sã se remonteze şi sã porneascã în mare vitezã în cursa pentru ultima şansã. Prima provocare: sã mulgã o bivoliţã într-o piaţa de lapte din Kolhapur, iar apoi sã vândã, contra unei sume mari de bani, 3 litri de lapte, în trei puncte diferite din oraş. „Sunt 25 de ani de când n-am mai muls o vacã!”, a mãrturisit Teleşpan, în vreme ce Cocuţa a completat: „E o misiune ciudatã. Nu oricine e dispus sã bea un pahar de lapte pe stradã şi sã mai dea şi bani!”. Morodan s-a vãzut din nou în faţa unei lupte cu ea însãşi: „Nu suport acest aliment, e cel mai îngrozitor lucru de pe lume!”.

Cursa a continuat cu testarea abilitãţilor de bijutier: concurenţii au fost nevoiţi sã continue construcţia unui celebru colier Kolhapuri Saaj, misiune ce le-a pus la grea încercare rãbdarea: „Stãm prost cu nervii! Am vãzut foarte multe lucruri în India care pe mine m-au şocat; lista e lungã, a depãşit deja 200 de puncte!”, a mãrturisit Ana Morodan. Chiar când credeau cã nu au cum sã primeascã ceva mai meticulos de fãcut, au avut parte de o nouã surprizã. „Trebuie sã cãutaţi un om care are doar o sandală într-un picior şi apoi sã mergeţi împreunã cu el sã îi cãutaţi sandaua- pereche!”, a fost mesajul lãsat de Gina concurenţilor. „Pare o misiune imposibilã, pe care o vom termina în douã zile!”, a mãrturisit Ruby nervoasã, în vreme ce Morodan s-a arãtat şi ea total descurajatã: „Aceastã probã a fost fãcutã strict pentru mine, ca sã mã scoatã din minţi!”. Iar acesta nici mãcar nu a fost finalul cursei. Dupã ce au reuşit sã îi gãseascã omului perechea de încãlţãminte, concurenţii au primit o nouã misiune: sã gãseascã douã perechi anume de sandale, într-un bazar cu mii de astfel de perechi. Cocuţa a fost la un pas sã cedeze, Ruby fiind şi ea convinsã cã aceasta este chiar ultima lor probã: „Mi s-ar pãrea aiurea rãu sã pãrãsim competiţia pentru cã nu gãsim nişte papuci!”, a mai spus ea.

Primele echipe ajunse la Gina au fost Cocuţa şi Bogdan şi Ruby şi Robert. „Oase şi CRBL, Ruby şi Robert, Cocuţa şi Bogdan şi Şerban şi George sunt cele patru echipe care vor juca sigur etapa a noua. Dar totul depinde de culoarea elefantului!”, le-a spus aceasta. Elefantul însã a fost roşu, parcursul Anei Morodan şi al lui Teleşpan la Asia Express – Drumul Elefantului încheindu-se asearã.

Cel mai dur reality-show, Asia Express – Drumul Elefantului, continuă duminică, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1, cu a noua etapă a competiției.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban
Perioada 2 APRILIE  2019

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Insula Iubirii: ”Ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, noi concurenți descoperă puterea irezistibilă a Insulei Iubirii și efectele acestui test de cuplu pe care ei înșiși l-au dorit.

Cu fiecare nouă generație, concurenții au fost mai ascunși sau mai antrenați, însă de fiecare dată, adevăratele intenții au ieșit la iveală. Oameni maturi, cu relații stabile, cu mize importante și care și-au jurat fidelitatea au plecat în aventura vieții lor, însă s-au lăsat vrăjiți de puterea ispitelor și au îngenunchiat în fața lor.

”Eu ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic eu pe mine până la urmă. Vreau să simt că sunt femeie”, va spune o concurentă aflată în Thailanda în mijlocul unei furtuni de gesturi și sentimente, de gânduri, trăiri și emoții. Cine este aceasta și cum i s-a schimbat complet viața, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Cu doi concurenți noi, strategiile din Ferma – Un nou început! sunt date peste cap

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După ce săptămâna trecută a intrat Zmărăndescu în fermă, concurenții au mai avut parte de un șoc: Ioana revine și nu cu mâinile goale – ea îl aduce în concurs și pe Matei, actor și fotomodel căruia îi place să aibă parte de atenția tuturor fetelor. Dacă grija lui Moroșanu este că, dintr-o dată, mai au două guri de hrănit, restul concurenților se concentrează să găsească noi strategii pentru următoarele voturi.

În această seară, de la 21:30, concurenții se luptă cu ei înșiși, dar și pentru mâncare. Va fi un duel cum nu au mai avut până acum: vor trebui să caute indicii în pădure, împărțiți în două echipe. Vor reuși ei să facă echipă, să uite de orice conflict și să găsească toată mâncarea ascunsă în pădure? De asemenea, va urma și un duel de recompensă, în care fetele îi vor surprinde pe băieți cu…mișcările lor sexy.

Este timpul, din nou, ca cei 12 concurenți să voteze cei doi servitori care vor duce munca grea în săptămâna în care Zmărăndescu este fermier șef. Vor avea rezultatul așteptat calculele făcute și scandalurile din ultimele zile? Rămâne de văzut în această seară, în noua ediție Ferma – Un nou început!

Ediția Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Noi răsturnări de situație pe Insula Iubirii: ”Au fost absolut convinși că lornu li se poate întâmpla nimic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Aparent pline de încredere, patru noi cupluri au vrut să se supună celui mai greu test de relație, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera luni, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, însă unii au uitat curând trecutul pentru a îmbrățișa un prezent mult mai ispititor! 

”Cred că mulți dintre cei care au urmărit celelalte sezoane de până acum și sunt fani ai emisiunii au foarte mare încredere în ei și în partenerii lor, un lucru foarte bun de altfel, motiv pentru care sunt absolut convinși că lor nu li se poate întâmpla nimic. Astfel, se gândesc la experiența Insula Iubirii ca la un mod de a se bucura de o vacanță în Thailanda, fără vreo implicație pentru relația lor. Din păcate, lucrurile nu au stat chiar așa, așa cum se va vedea și în cel de-al cincilea sezon”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa. Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii este însă martorul unei situații unice în istoria sa! Cine sunt personajele principale și cum li s-au schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending