Connect with us

Televiziune

Ana Morodan vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Published

on

Reclame

“Ați simțit moartea mamei ca pe o eliberare?”, “De ce fugiți de căsătorie?”, printre întrebările la care “Contesa Digitală” va trebui să răspundă

Duminică, 19 decembrie, Ana Morodan este invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D! Ana Morodan este blogger, influencer și antreprenor, a lăsat roba de avocat pentru a-și crea un adevărat brand puternic în mediul online. În vârstă de 36 de ani, Ana Morodan, supranumită și “Contesa Digitală”, și-a construit un brand puternic în mediul online, fiind chiar primul blogger de stil personal din România. A schimbat avocatura pe blogging și s-a transformat din influencer în femeie de afaceri.

O apariție îndrăzneață, inspirațională, carismatică și totodată controversată, Ana Morodan reușește ca la fiecare apariție publică să nu treacă neobservată. 

“Va atacă bloggerii din invidie?”,  “Ce nu va puteți cumpăra cu bani?”, “Fericirea dvs. se măsoară în carate?”, “Faceți des crize de isterie?”, “Ați simțit moartea mamei ca pe o eliberare?”, “De ce fugiți de căsătorie?”, “Când nu v-a mai fost rușine?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Anei Morodan în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending