Connect with us

Emisiuni

Ana Odagiu debuteaza ca asistenta la ”Icomedy”, in premiera la Antena 1!

Published

on

Ana Odagiu debutează în ipostaza de asistentă, vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la iComedy. Printre altele, tânăra actriță se va ocupa de rubrica Poșta redacției, secondată de papagalul Ruță, mascota emisiunii.

Întrebările telespectatorilor la care Ana va răspunde sunt dintre cele mai arzătoare. Cum ar fi, de exemplu: “De câte ori trebuie să pupi moaștele ca să cîștigi la Loto?” Răspunsul ei este, evident, unul competent: “De 6 ori pentru 6 din 49, de 5 ori pentru 5 din 40. Iar pentru extragerea Noroc… “. Continuarea o veți afla, însă, vineri, la iComedy.

Ana Odagiu mărturisește că în platoul iComedy și-a întâlnit mulți colegi din facultate. Andreea Vasile, Steliana Bălăcianu, Gabi Costin ori Cătălin Bordea sunt câțiva dintre ei.

“Mă bucur mult că mi-am întâlnit aici foștii colegi. Pentru că nu am apucat să ne vedem, la un suc, de la absolvirea facultății încoace. Noroc cu aceste filmări”, spune ea.

La ce alte întrebări de maximă actualitate venite din partea telespectatorilor va răspunde Ana Odagiu, vedeți pe 22 noiembrie, de la ora 20.30, la iComedy.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau