Ana Ularu il lasa pe Bradley Cooper si se intoarce la noi In parc

0
715

Dupa ce a jucat anul trecut alaturi de Bradley Cooper in filmul Serena (regia: Susanne Bier), Ana Ularu se intoarce In parc, pe scena de la Godot Cafe-Teatru, vinerea aceasta, de la ora 22.

Ana va fi un fel de superactrita 4 in 1, interpretand patru personaje diferite intr-o singura piesa: Veronica Micle, Mita Biciclista, o fata oarecare din zilele noastre, respectiv Mihaela, o victima a criminalului in serie Ramaru. (Apropo, orele fiind inaintate, autorii recomanda spectatoarelor sa vina la spectacol de preferat insotite sau, daca nu, macar sa se intoarca de la teatru numai pe strazi in care iluminatul public functioneaza optim.)

In parc, in regia si dupa un scenariu de Radu Iacoban, este o comedie in doi actori si opt personaje. Cei doi actori sunt Ana Ularu (rol jucat alternativ cu Rodica Lazar; vinerea aceasta fiind randul Anei) si Istvan Teglas (rol jucat alternativ tot cu Istvan Teglas, in functie de care din ei e disponibil in ziua respectiva).

Cele 8 personaje, impartite in patru cupluri din epoci diferite, sunt, dupa cum urmeaza: Mihai Eminescu & Veronica Micle, Regele Ferdinand & Mita Biciclista, Criminalul in serie Ramaru & Mihaela, o potentiala victima si Un El & o Ea din perioada actuala, epoca Internet-Social media-Facebook, posibil eu, tu, el, ea.

Spectacolul nu are pauze. Datorita unei gaselnite ingenioase a scenografei Mihaela Ularu, mama Anei Ularu, actorii trec de la un personaj la altul rapid, fara a pierde timpul cu schimbatul costumelor.

In parc

Data si ora: vineri, 6 martie, ora 22.00. Durata spectacolului: o ora si zece minute. Locul: Godot Cafe-Teatru (str. Blanari nr. 14). Pretul biletului: 30 de lei Rezervari: 021.31.61.682, 0736.414.244Textul si regia: Radu Iacoban; Cu: Ana Ularu si Istvan Teglas; Scenografia: Mihaela Ularu.

Foto credit: Oana Maria Nae Photography

CITESTE SI:

Comentarii