Connect with us

AUDIENȚE TV

ANALIZA. Acces Direct peste La Maruta in luna octombrie. Ce audiente au intregistrat cele doua emisiuni?

Published

on

De la începutul lunii octombrie și până acum (1 – 21 octombrie) Antena 1 a fost lider imbatabil în timpul emisiunii Acces direct, care a avut un leadership de 87% pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, de 93% pe publicurile din mediul urban și național.

Așa se face că in luna octombrie, pe intervalul în care se difuzează Acces direct, emisiunea se află pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, înregistrând o audiență medie de 5 puncte de rating și 22,5% cota de piață, în timp ce Pro Tv se situează pe locul al doilea cu 4,3 puncte de rating și 19,4% cotă de piață.

Acces direct se află pe prima poziție și la nivelul prublicului din mediul urban, când Antena 1 înregistrează 6,1 puncte de rating și 21 % cotă de piață, urmată de ProTv cu 4,4 puncte de rating și 15,3% cotă de piață.

Clasamentul rămâne neschimbat și în ceea ce privește publicul național. În timp ce Acces direct înregistrează o audiență medie de 5,3 puncte de rating și 21% cotă de piață, ProTv se situeaza pe poziția secundă cu 4,2 puncte de rating și 16,7 % cotă de piață.

Maruta 2014

        Pe intervalul în care emisiunea Acces direct se intersectează cu La Măruță, în luna octombrie (1 – 21 oct.) emisiunea de la Antena 1 se află pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, înregistrând o audiență medie de 5,5 puncte de rating și 23,6% cota de piață, în timp ce Pro Tv se situează pe locul al doilea cu 4,5 puncte de rating și 19,2% cotă de piață.

Antena 1 se află pe prima poziție și la nivelul publicului din mediul urban, înregistrând 6,8 puncte de rating și 22,3 % cotă de piață, urmată de ProTv cu 4,6 puncte de rating și 15,1% cotă de piață.

Același clasament și în ceea ce privește publicul național. În timp ce Antena 1 înregistrează o audiență medie de 5,9 puncte de rating și 22,3% cotă de piață, ProTv se situeaza pe poziția secundă cu 4,4 puncte de rating și 16,4 % cotă de piață. SIMONA GHERGHE ACCES DIRECT ANTENA 1

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: PRO TV/ANTENA 1

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show16 ore ago

Rescrie istoria într-un sezon cum nu s-a mai văzut! Survivor All Stars, în curând la PRO TV și pe VOYO

AUDIENȚE TV16 ore ago

Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii sezonului 11 Vocea României! Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit, aseară, emisiunea

Program Special17 ore ago

Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION… să-l ții minte! Trăiești un nou început la PRO TV!

Reality Show17 ore ago

PRO TV anunta oficial producerea show-ului SURVIVIOR ALL STARS. Cand incepe si care sunt concurentii?

ȘTIAI CĂ...?19 ore ago

Cele mai bune reality show-uri din lume

Emisiuni2 zile ago

Au mai rămas doar 8 concurenți în competiția Vocea României! În această seară, putem urmări LIVE Semifinala acestui sezon

Analize Audiente TV2 zile ago

Românii nu ratează nicio ocazie de a râde cu gura până la urechi! – Las Fierbinți și Săriți de pe fix!, lideri de audiență!

Casting2 zile ago

Kanal D caută concurenți pentru cel mai nou show de televiziune – cel mai mare experiment social! Miza este uriașă – 1000.000 de lei!

AUDIENȚE TV3 zile ago

America Express, lider de audiență! Soarele a fost roșu aseară: Ada și Tony Galeș au părăsit competiția

Vedete3 zile ago

Secretul lui Bogdan de la Ploiești a fost dezvăluit! În ce e implicat manelistul

AUDIENȚE TV3 zile ago

Celentano a adoptat un nou stil de viață: „Ce fac eu se cheamă fasting. Beau numai 8 ore pe zi” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending