Connect with us

Analize Audiente TV

ANALIZA AUDIENTE TV: In batalia late night show-urilor, WOWBiz a fost peste XNS pe toata luna ianuarie!

Published

on

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

RADAR DE MEDIA va prezinta o analiza a cifrelor de audienta inregistrate de emisiunile Wowbiz de la Kanal D si Xtra Night Show de la Antena 1.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, WOWBiz a fost lider absolut de audienta in fiecare zi, pe toate targeturile monitorizate, in saptamana 29 ianuarie – 01 februarie, fata de XNS care s-a clasat pe locul secund.

La o diferenta considerabila, de cele mai multe ori dubla ca numar de telespectatori, fata de principalul concurent, XNS de la Antena 1 ,“WOWBiz” este emisiunea care a cumulat cei mai multi telespectatori.

“Datorita telespectatorilor suntem pe primul loc si le multumesc din tot sufletul pentru faptul ca sunt seara de seara alaturi de noi. Le promit fanilor nostri ca nu ii voi dezamagi si ca vom aborda subiecte foarte interesante”, a spus Andreea Mantea.

De asemenea, in luna ianuarie, Kanal D a fost lider de piata pe toate segmentele de public din Romania, National, All Urban si Comercial, pe intreaga durata de difuzare a show-ului “WOWBiz”. Abordarea celor mai in voga si interesante subiecte fac din “WOWBiz” un adevarat spectacol.

“Suntem pe primul loc si nu putem decat sa ne bucuram enorm pentru acest lucru. Informatiile abordate intr-un mod profesionist, subiectele abordate in fiecare seara la <WOWBiz>, si nu in ultimul rand numarul mare de telespectatori care ne urmaresc, toate acestea ne fac foarte mandri. Va multumim!”, a adaugat Victor Slav.

 

Tabel cifre de audienta monitorizate in perioada 29.01 – 01.02. 2018, toate segmentele de public:

 

Targets >> 18-49 U+G
Title Rtg% Rtg(000) Share
WOW BIZ 3,0 135 12,6
XTRA NIGHT SHOW 2,1 95 9,6

 

Urban +g
Title Rtg% Rtg(000) Share
WOW BIZ 3,1 301 12,4
XTRA NIGHT SHOW 1,9 180 8,0

 

National +g
Title Rtg% Rtg(000) Share
WOW BIZ 3,6 640 15,0
XTRA NIGHT SHOW 1,8 323 8,2

 

Tabel cifre de audienta monitorizate in luna ianuarie, toate segmentele de public:

Targets >> 18-49 U+G
Title Rtg% Rtg(000) Share
WOW BIZ 2,5 111 9,8
XTRA NIGHT SHOW 2,6 117 11,6

 

  Urban +g
Title Rtg% Rtg(000) Share
WOW BIZ 2,7 260 9,8
XTRA NIGHT SHOW 2,2 215 9,3

 

Advertisement
National +g
Title Rtg% Rtg(000) Share
WOW BIZ 3,5 626 13,1
XTRA NIGHT SHOW 2,1 376 8,9

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending