Connect with us

Analize

ANALIZĂ AUDIENȚE TV. Pro TV lider detașat în ultima seară de mai! Vezi aici topul televiziunilor în Prime Time.

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Joi, 31 mai, Pro TV domină concurența în toate targeturile de referință cu serialul de comedie „Las Fierbinți” și filmul de aventuri „See Spot Run” (2001), conform datelor furnizate de Kantar Media.

KANAL D s-a clasat pe locul secund în intervalul 20:00-23:00 cu serialul turcesc „Dragoste si Ură” care înregistrează o consolidare a cotei de piață, chiar și în targetul comercial. Antena 1 a facut o alegere neinspirată de programare cu filmul „Troia”, clasându-se doar pe locul patru în target National si Urban, la distanță considerabilă față de primele două clasate. Topul audiențelor este completat de Antena 3 și Romania TV cu discuții si analize pe marginea ultimelor evenimente de pe scena politică.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul de Prime Time 20:00-23:00, ieri 31 mai.

 

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>> National All
Interval>> 20:00-23:00
Channels Share Rtg% Rtg(000)
Pro TV 21.1 7.4 1321.0
Kanal D 13.1 4.6 818.3
Antena 3 7.0 2.5 439.9
Antena 1 6.8 2.4 425.3
Romania TV 5.7 2.0 358.2

PUBLICUL URBAN

Target>> Urban All
Interval>> 20:00-23:00
Channels Share Rtg% Rtg(000)
Pro TV 20.6 7.5 724.9
Kanal D 12.6 4.6 442.2
Antena 3 9.0 3.3 316.4
Antena 1 5.6 2.0 197.2
Romania TV 5.1 1.9 178.9

PUBLICUL COMERCIAL

Target>> 18-49 Urban
Interval>> 20:00-23:00
Channels Share Rtg% Rtg(000)
Pro TV 29.5 8.0 357.1
Kanal D 10.8 2.9 131.2
Antena 1 9.5 2.6 114.9
Antena 3 4.1 1.1 49.0
TVR 1 2.9 0.8 35.4

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Comentarii

comments

Analize

Leii au investit mii de euro si au fost lider de audienta, la PRO TV

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Miercuri seară, în cea de-a doua ediție Imperiul Leilor, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu au întâlnit tineri antreprenori cu viziune și business-uri cu un potențial incredibil. Aseară, încă o dată, PRO TV a fost lider de audiență.

 

Imperiul a găzduit întâlnirea dintre 5 lei dornici să investească în business-uri inovative și tinerii antreprenori care vor să-și vadă visul finanțat. Au ajuns rând pe rând, în fața investitorilor, un business cu lămpi produse din lemn reciclat, o colecție exclusivistă de parfumuri, o afacere cu îmbrăcăminte pentru tineri, o școală de percurție, o companie care dezvoltă o aplicație de recrutare bazată pe gamification, dar și o idee de parteneriat pentru o fabrică de îmbuteliere a apei.

Ediția Imperiul Leilor de miercuri seară a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 8 puncte de rating și 21.4% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce KANAL D  avea 6.6 puncte de audiență și 17.6% share.

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

Leii au investit aseară 475.000 de euro în business-urile propuse în această săptămână. Anamaria Saragia, tânăra designer cu o poveste impresionantă de viață, a bătut palma cu Dan Șucu pentru 150.000 de euro investiție în schimbul a 25% din afacerea ei. Mohammad Murad a pariat pe școala de percurție a lui Nicu Dumitrescu, iar pentru dăruirea cu care acesta îi învață pe copii să cânte la instrumente i-a oferit 150.000 de euro pentru 5% din companie. După o luptă strânsă între lei, Bogdan Micu și-a adjudecat parteneriatul cu Mihai Cepoi pentru aplicația de recrutare, care poate fi folosită de departamentele de resurse umane. Acesta din urmă a primit 75.000 de euro pentru un procent de 1.25%. Lămpile din lemn reciclat l-au făcut pe Dan Șucu să investească 100.000 de euro în schimbul a 40% din afacere.

Porțile Imperiul se redeschid săptămâna următoare pentru noi oportunități și noi idei de afaceri. Cei cinci investitori, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu revin în Imperiul Leilor miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV Peste 2.6 milioane de telespectatori au urmărit ROMANII AU TALENT

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

”Scena asta învie creativitatea”, spunea Smiley în debutul celei de-a patra ediții a acestui sezon. A fost o seară de luni în care scena a vibrat sub emoția concurenților care au demonstrat că locul lor este în fața reflectoarelor. De la dansuri muncite, la voci surprinzătoare, de la iubiri la distanță și până la povești spuse prin momente unice,  totul a fost #unusiunu.

 

Remi Martin, acrobatul de 35 ani din Berlin, a ridicat juriul în picioare și a oferit celor de acasă ocazia de a visa odată cu fiecare mișcare pe care a realizat-o. ”Este o poezie de suflet”, a spus Andra despre concurentul care i-a făcut pe Smiley și Pavel Bartoș să apese butonul auriu și să-l trimită direct în semifinale. ”Bucuria este că putem să-l mai vedem o dată”, a fost concluzia lui Smiley la finalul unui moment pe care nimeni nu l-a putut explica, dar pe care fiecare și-a dorit să-l revadă.

 

Ca și până acum, Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13.7 puncte de rating și 37.6% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.0 puncte de rating și 13.6% share.

 

De această dată, peste 2.6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul oferit de emisiunea Românii au talent. În minutul de maximă audiență de la 20:56, peste 3.3 milioane de români au fost cu ochii pe spectacolul de pe scenă.

 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Sylar, Gabriel Dinu, Gabriel și Andrei Răduță, Acro Mystic Duo, Dragoș Pădeanu, Sofia Brok, Iulian Zaharie și ACS Double D.

Nu ratați, în doar câteva zile, o nouă seară în care talentul este personajul principal! Vineri, de la 20:30, noi concurenți își vor găsi curajul de a se face văzuți și de a primi recunoașterea pentru dăruirea lor.

Românii au talent – #unusiunu

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

Iată ce audiență fabuloasă a înregistrat Kanal D, aseară! Cifre, aici!

Avatar

Published

on

Razboinicii au pierdut jocul de imunitate, iar Alin a fost nominalizat spre eliminare

 

Cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii de la “Survivor Romania”, disputat aseara, si cel de-al doilea Consiliu de nominalizare, au tinut in fata micilor ecrane, la Kanal D, milioane de fani, statia s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor, pe toate categoriile de public. O medie de peste 2 milioane de telespectatori din intreaga tara au urmarit, in fiecare minut al difuzarii, reality-ul prezentat de Daniel Pavel.

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

Minutul de maxima audienta, atins la 22:20, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, 2.691.000 de fani ai emisiunii. Kanal D a fost lider de piata, inregistrand 11,3% rating si 24,2% cota de piata, pe targetul National, 8,7% rating si 19,7% cota de piata, pe targetul All Urban, si 8,4% rating si 23,6% cota de piata, pe targetul Comercial.

 

In jocul de aseara de la “Survivor Romania”, Faimosii au iesit invingatori, cu scorul de 10 la 6, pe traseu au intrat, din partea echipei rosii, Sebastian Chitosca si Catalin Morosanu, iar din partea Razboinicilor, Alin si Starlin. Punctul victoriei a fost inscris de Sebastian, duelul intre cele doua echipe fiind foarte strans, acestia erau tot mai hotarati sa castige protectia in fata eliminarii.

Pe langa imunitate in fata eliminarii de saptamana aceasta, de la “Survivor Romania”, Faimosii au intrat si in posesia unui premiu suplimentar, un tort de caramel.

 

VEZI CIFRELE DE AUDIENTA PE URMATOAREA PAGINA !!!

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

AUDENTE TV: Romani au talent, prima pozitie si 2,8 milioane de telespectatori!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

”Românii au talent este o sărbătoare”, spune Andi Moisescu despre show-ul care emoționează, bucură și aduce talentul în centrul atenției! În ciuda unei provocări întâmpinate în timpul filmărilor, aseară am putut vedea cum tehnologia ne ajută să fim unii lângă ceilalți… chiar și de la distanță!  

 

Cu Smiley la masa juriului, cu Andi online, dar cu ochii pe ai lui colegi și cu momente care au surprins și care i-au făcut pe jurați să aplaude în picioare, așa s-a scris istoria celei de-a treia ediții a sezonului.

 

Aseară, emisiunea Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13 puncte de rating și 33.8% share, în timp ce postul de televiziune KANAL D, clasat pe locul doi a obţinut numai 8.4 puncte de rating și 21.8% share.

 

Peste 2.8 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 3.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Attila Csoma, Alesia Călin, Ansamblul ”Călușarii din Boșorod”, Cristian Pestrițu, Ana Maria Bîțică, Eliza Selyem, Costin Pity, Victoria Roibu, Jump Plus World, Alyn Arhire, Alexandra Malter, Maria Rădeanu.

”Și dacă doare, nu mă dau bătută”, va spune o concurentă luni seara! Ambiția și dorința ei de a reuși o vor purta la doar 6 ani în fața evaluării juriului. Dacă va reuși să îi convingă că merită să meargă mai departe, aflăm curând. Tot atunci, vom descoperi alți concurenți cu idei neașteptate, cu momente muncite și cu o putere neașteptată de a depăși orice provocare le stă în cale.

Ne revedem peste doar două zile, de la ora 20:30, pentru o altă seară în care vom învăța că ”WOW” este uneori o reacție prea mică în fața talentului!

Românii au talent – #unusiunu

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: 2.5 milioane de români au urmărit cea de-a doua ediție Românii au talent!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat al doilea golden buzz al sezonului!

 

”Avem o diversitate de talente și reușim să alinăm sufletele oamenilor”, așa caracterizează Andra frumusețea celui mai iubit show de divertisment din România. Iar cea de-a doua ediție a adus telespectatorilor momente de dans contemporan, contorsionism, pictură, acrobație și cântat, fie cu vocea, fie la instrumente. O diversitate care a făcut ca ziua de luni să fie #unusiunu!

RADAR DE MEDIA va prezinta oferta personalizata de publicare advertoriale premium

Rareș Trufea, un elev de 16 ani din Vaslui, a reușit să impresioneze prin modestie și pasiune. ”Am venit pentru o experiență și să ajung cât se poate de departe”, a spus el înainte de a urca pe scenă. Ceea ce a urmat l-a surprins chiar și pe el! După o interpretare fără cusur, Pavel și Smiley au decis că este momentul să apese butonul auriu și să-l trimită pe puști direct în semifinale.

 

Spectacolul #unusiunu Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.8 puncte de rating și 35.5% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 4.8 puncte de rating și 13.3% share.

 

Peste 2.5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul celei de-a doua ediții Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, peste 3 milioane de români au fost cu ochii pe spectacolul de pe scenă.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Sofia Păcuraru, Alexandru Chiriță Zeta, Marlena Botezatu, Luca Tăbăcaru, Cornel Marin, Narcisa din Bucovina, Viktoria Dziuba, Dorinel și Costel Cutiuță, Cecile și Roman.

 

Vineri, de la 20:30, spectacolul revine cu noi momente pregătite de concurenții care au avut curajul de a veni în fața juraților și de a demonstra că talentul lor merită văzut!

Românii au talent – #unusiunu\

 

GALERIE FOTO COMPLETA PE URMATOAREA PAGINA!!!

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

FOTO Premiera ROMANII AU TALENT, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Peste 2.6 milioane de români au urmărit lansarea sezonului 11!

Prima ediție a adus un show #unusiunu! Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării!

 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a înregistrat 11.6 puncte de rating și 32.3% share, în timp ce postul KANL D a obţinut numai 7.4 puncte de rating și 20.8% share.

Peste 2.6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

”Neașteptatul este ingredientul principal în emisiunea asta”, a spus Andi Moisescu la finalul unui moment care l-a impresionat. Afirmația lui ar putea defini prima ediție a unui sezon #unusiunu care a adus lecții de viață, momente cu un grad ridicat de periculozitate și o interpretare încărcată de o emoție pe care nu vom uita curând!

Filip Cioc este primul concurent calificat deja în semifinale. Puștiul de doar 10 ani are o poveste specială: ”Văd cu ochiul drept destul de mult ca să mă descurc. Iar cu ochiul stâng nu la fel de mult”, a declarat el. Și a completat: ”Muzica îmi alină supărarea”… și asta a demonstrat pe scenă. Vocea lui caldă a adus o emoție pe care toți jurații au simțit-o, iar Florin Călinescu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu.

 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Antonia Antighin și Cristian Lucache, Florina Doboș, Abi Nasr Boutros, Duo Marinescu, Sara Smighelschi, Jurgen Bonaccini, King of balance, Nicolae Nica, Bianca Purice, Kirill Sarsacov, Florin Suciu și Duo Alansia.

GALERIE FOTO SI VIDEO PE URMATOAREA PAGINA ⇓⇓⇓

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

„Survivor Romania” a plasat  Kanal D pe podium, cu peste trei milioane de privitori!

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

 Costi Ionita, eliminat din competitie; aseara, Faimosii au iesit  invingatori cu un scor zdrobitor, de 10-1

 

Kanal D s-a plasat, aseara, cu reality-ul „Survivor Romania”, pe primul loc in audiente, pe toate targeturile monitorizate, adunand in fata micilor ecrane, in minutul de aur (22:03), peste trei milioane de fani ai productiei (3.042.000). 2 359 000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara, in medie, in fiecare minut al difuzarii show-ului, ceea ce se intampla in Republica Dominicana cu Faimosii si Razboinicii.

 

Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in audiente, cu 13,4% Rating si 27,8% cota de piata, pe targetul National, 10,7% Rating si 27,5% cota de piata, pe Comercial, si 11,7% Rating si 25,4% cota de piata la orase.

Aseara, la „Survivor Romania”, Faimosii i-au invins pe Razboinici, cu un scor zdrobitor, de 10-1, intr-o confruntare ce le-a testat concurentilor forta fizica si psihica. Batalia a avut o miza emotionala puternica, comunicarea cu cei de acasa (mesaje primite de la prieteni),  si s-a desfasurat cu accente tipice jocului de sumo, intr-un ring plasat pe o platforma, in mijlocul unui bazin. Au fost momente extrem de tensionate, unul dintre acestea consumandu-se intre Georgiana, de la Faimosi, si Andreea, de la Razboinici. Cosmin Sanciu a inchis jocul victorios asupra Razboinicilor, in aplauzele si strigatele de bucurie ale coechipierilor sai.

In Consiliu, la numaratoarea voturilor exprimate de public, preferatul celor de acasa a iesit Zannidache. Emotionat in fata validarii atat de importante, acesta a fost nevoit sa nominalizeze un coechipier spre eliminare. Zannidache a ales-o pe Alexandra Stan, pe criterii strict sportive.

Azi am castigat, am fost suparat ieri pe Jador, dar ne-am impacat. (…) Sper ca a luat-o si el matur. Aleg, cu inima impacata,  sa votez pe criterii sportive. Sunt unii oameni care nu s-au adaptat deloc aici, ma bucur ca acesti oameni au impartit patura si perna cu mine”, a spus Zannidache inainte sa o nominalizeze pe Alexandra Stan.

Alexandra Stan, Roxana Nemes si Costi Ionita au intrat, asadar, la „judecata publicului”, Costi Ionita fiind concurentul de la Faimosi care a intrunit cele mai putine voturi din partea acestuia.

Artistul a primit sentinta cu seninatate. „Am dat tot ceea ce am putut din punct de vedere fizic. Nu am niciun regret. Ma bucur ca am avut aceasta experienta, cu acesti oameni minunati. Ma simt foarte bine”, a spus Costi Ionita inainte sa-si ia la revedere de la coechiperi.

Cea mai dura competitie televizata continua, nu pierdeti „Survivor Romania”, reality-ul prezentat de Daniel Pavel, de joi pana duminica, de la 20:00, la Kanal D!

 

Sursa: Kantar Media Romania

24.01.2021

National Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 13,4 27,8 2359
  Pro TV 8,8 18,3 1552
  Antena 1 3,9 8,1 684
SURVIVOR Romania TV 2,6 5,4 461
20:00-23:18 Antena 3 1,7 3,6 307
Prima TV 1,4 2,8 241
TVR 1 1,3 2,6 223
DigiSport 1 1,1 2,3 192
Pro 2 0,8 1,6 138
TVR 2 0,7 1,5 131

 

 

 

18-49 Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 10,7 27,5 448
  Pro TV 9,1 23,3 380
  Antena 1 4,5 11,7 190
SURVIVOR DigiSport 1 1,1 2,9 47
20:00-23:18 Antena 3 0,8 2,0 33
  Romania TV 0,7 1,9 31
  Prima TV 0,7 1,9 30
  TVR 1 0,6 1,6 27
  TVR 2 0,5 1,4 23
  Comedy Central 0,5 1,2 20

 

 

All Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 11,7 25,4 1116
  Pro TV 7,9 17,3 757
  Antena 1 3,6 7,9 348
SURVIVOR Romania TV 2,9 6,3 276
20:00-23:18 Antena 3 2,2 4,9 213
  DigiSport 1 1,4 3,0 132
  TVR 1 1,1 2,4 107
  Prima TV 1,0 2,2 97
  TVR 2 0,7 1,6 71
  Realitatea Plus 0,7 1,4 62

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

Editie de infarct si cifre de top, aseara, la „Survivor Romania”!

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Kanal D, primul loc in inimile romanilor; Costi Ionita, propus spre eliminare de Faimosi, dupa un joc de Imunitate dramatic

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

„Survivor Romania” ii tine pe romani in fata micilor ecrane, la Kanal D, cu o competitie uluitoare, de-a lungul careia concurentii trec prin situatii limita, adrenalina la maximum si momente traite cu sufletul la gura. Aseara, la cel de-al doilea joc de Imunitate al saptamanii, Kanal D s-a pozitionat din nou pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate, la distanta semnificativa de urmatorul clasat. Statia a inregistrat, in intervalul difuzarii „Survivor Romania”, 11,5% Rating si 25,1% cota de piata, pe targetul National, 8,8% Rating si 25,2% cota de piata, la nivelul publicului Comercial, si 10,1% Rating si 22,9% cota de piata, la orase.  Peste doua milioane de telespectatori (2.030.000) din intreaga tara au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, confruntarea dramatica de aseara, minutul de aur, inregistrat la 21:43, tinand in fata micilor ecrane 2.613.000 de telespectatori.

 

S-a dezlantuit iadul aseara, in echipa rosie, tensiunile acumulate in ultima vreme si-au spus cuvantul si un adevarat cutremur emotional i-a zguduit pe faimosi. Si-au aruncat cuvinte grele, au strigat unii la altii cu resentimente sau pur si simplu pentru a-si impune parerea, s-au dezamagit reciproc;  si, cel mai grav, au pierdut in fata Razboinicilor, la jocul de Imunitate, cu un scor fara drept de apel, intrand, din nou, la consiliul de nominalizare.

 

Razboinicii au iesit victoriosi si in acest duel, cu 10 la 3, punctul decisiv fiind inscris de Andreea, in uralele echipei albastre. Pe banca rosiilor au curs lacrimi de frustrare, de neputinta si de vinovatie. Jador si-a facut „mea culpa” in fata coechipierilor, pentru strategia care s-a dovedit necastigatoare, dar si pentru jignirile aduse Georgianei, in timpul jocului.

Se pare ca energia mea negativa i-a dat inapoi”, a conchis Jador dupa joc. Iar Catalin Morosanu a sustinut ca o  noua eliminare in echipa i-ar putea ajuta sa se „curete” de verigile slabe. „Eu ma bucur ca am pierdut. Aceasta echipa trebuie curatata.(…) Dupa ce ce vor ramane cei mai buni, ne vom bate de la egal la egal cu ei (n.r. –Razboinicii)”, a spus acesta din urma.

In urma votului exprimat de faimosi in Consiliului de nominalizare, Costi Ionita a fost cel care se va afla la  judecata publicului, alaturi de Roxana Nemes, nominalizata anterior.

Eu sunt bine. Sunt fericit. Nu sunt atasat, nu sufar. Daca asa au decis colegii mei, nicio problema. Nu prea am adus puncte pentru echipa. Au decis cum au simtit si este foarte bine ca fac ceea ce simt”, a declarat Costi, impacat, dupa aflarea rezultatului nominalizarilor.

In Consiliu, faimosii au mai avut ocazia inca o data sa isi explice optiunile, sa clarifice anumite situatii conflictuale.

Ne certam pentru ca avem perceptii diferite, dar nu toate sunt corecte. (…) Aici nu este vorba doar despre sport. Este vorba despre supravietuire si convietuire”, si-a spus Zannidache punctul de vedere.

In aceasta seara, urmeaza o noua confruntare pe traseu, dar si Consiliul de eliminare. Emotiile si asteptarile concurentilor, dar si ale celor de acasa sunt uriase. Nu pierdeti, in aceasta seara, de la 20:00, o noua editie a reality-ului fenomen „Survivor Romania”, prezentat de Daniel Pavel, la Kanal D.

Sursa Kantar Media Romania

23.01.2021

 

National Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 11,5 25,1 2030
  Pro TV 8,5 18,6 1501
  Antena 1 3,2 7,0 563
SURVIVOR Romania TV 2,6 5,6 454
19:59-23:36 Antena 3 2,0 4,4 359
TVR 1 1,4 3,1 248
DigiSport 1 1,4 3,1 247
TVR 2 1,0 2,1 173
Pro 2 0,8 1,8 148
National TV 0,8 1,8 145

 

 

18-49 Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 8,8 25,2 370
  Pro TV 7,1 20,3 298
  Antena 1 3,4 9,7 142
SURVIVOR TVR 1 0,9 2,6 38
19:59-23:36 DigiSport 1 0,8 2,3 34
  Romania TV 0,8 2,3 34
  Antena 3 0,8 2,2 32
  TVR 2 0,7 1,9 28
  Pro Cinema 0,6 1,7 26
  Film Cafe 0,6 1,6 24

 

 

All Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 10,1 22,9 968
  Pro TV 7,1 16,1 678
  Antena 1 3,1 7,0 297
SURVIVOR Romania TV 2,7 6,1 258
19:59-23:36 Antena 3 2,5 5,7 242
  DigiSport 1 1,5 3,4 143
  TVR 2 1,1 2,5 106
  TVR 1 1,1 2,4 102
  Realitatea Plus 0,9 1,9 82
  Pro 2 0,8 1,9 80

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Kanal D isi pastreaza suprematia pe toate segmentele de public, cu „Survivor Romania”!

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Amna a fost nominalizata de Faimosi pentru eliminare, dupa ce echipa rosie a pierdut un joc de imunitate dramatic

 „Survivor Romania”, reality-ul prezentat de Daniel Pavel, isi consolideaza suprematia in inimile romanilor! Sambata seara, peste doua milioane de romani (2.028.000) din intreaga tara au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii emisiunii, cel de-al doilea joc de Imunitate, succedat de cel de-al doilea Consiliu de nominalizare.  2.583.000 de fani ai show-ului au fost cu ochii pe Kanal D in minutul de aur, inregistrat la 22:05.

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

„Survivor Romania” a plasat Kanal D aseara pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate, cu 11,5% Rating si 24,3% cota de piata, pe targetul National, cu 8,9% Rating si 24,2% cota de piata, pe 18-49 Urban, si cu 9,0% Rating si 20,3% cota de piata, pe All Urban.

Jocul de imunitate de aseara a fost un duel aprig al fortei fizice, al coordonarii si al rezistentei psihice. O bara uriasa orizontala, mobila, pe care concurentii erau nevoiti sa o impinga pana ce bratele acesteia atingeau doua butoaie incarcate cu apa, rasturnandu-le, le-a pus probleme uriase, atat Faimosilor, cat si Razboinicilor. Accidentarile au curs lant, doi dintre Razboinici, Starlin si Lucian, au avut nevoie de interventia doctorului si transportarea la spital.

Cele doua runde ale duelului, una in care s-a jucat in echipe mixte (o fata si un baiat) si cea de-a doua – joc individual, i-a solicitat pe concurenti la maximum. Dupa scorul de 6-4 inregistrat in prima runda de Faimosi, Razboinicii au venit puternic din urma, in cea de-a doua runda, si au intors rezultatul final in favoarea lor. Sorin a adus punctul care a schimbat balanta jocului, iar Marilena si-a dat si sufletul pe nisip, in lupta cu Amna, inscriind punctul final si victoria decisiva a Razboinicilor, cu scorul de 10-8.

Cel de-al doilea Consiliu de nominalizare i-a pus pe Faimosi, de aceasta data, in fata deciziei de a-si nominaliza un coechipier. In urma voturilor, Amna este cea care va intra la „judecata publicului” alaturi de Sorin, din echipa Razboinicilor, nominalizat si el in primul Consiliu de nominalizare. Tot aseara, publicul a avut ocazia sa-si voteze favoritul din echipa Faimosilor, pe durata Consiliului, votul urmand sa fie luat in calcul ulterior, la departajarea de eliminare.

Momente emotionante au avut loc aseara in Consiliu cand Starlin s-a intors alaturi de colegi, surprins ca acestia au reusit sa castige. Lacrimile de bucurie ale lui Starlin si imbratisarile din echipa Razboinicilor i-au emotionat si pe adversarii lor.

 

Urmeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod dramatic al luptei din Republica Dominicana, o noua confruntare memorabila dintre Faimosi si Razboinici, marca „Survivor Romania”, la Kanal D!

Sursa: Kantar Media Romania

16.01.2021

National Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 11,5 24,3 2028
  Pro TV 8,3 17,6 1470
  Antena 1 3,7 7,9 656
SURVIVOR Romania TV 3,6 7,5 629
19:59-23:20 Antena 3 2,0 4,3 357
TVR 1 1,5 3,1 260
TVR 2 1,2 2,6 214
Pro Cinema 1,1 2,3 191
DigiSport 1 1,0 2,2 184
Pro 2 1,0 2,0 170

 

 

18-49 Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 8,9 24,2 375
  Pro TV 7,3 19,8 307
  Antena 1 3,6 9,8 152
SURVIVOR Romania TV 1,4 3,9 60
19:59-23:20 TVR 1 0,9 2,6 40
  Pro 2 0,8 2,3 35
  DigiSport 1 0,8 2,2 34
  TVR 2 0,8 2,1 32
  Pro Cinema 0,7 2,0 31
  Antena 3 0,7 1,8 28

 

 

All Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 9,0 20,3 863
  Pro TV 7,0 15,8 672
  Romania TV 3,9 8,7 372
SURVIVOR Antena 1 3,4 7,6 324
19:59-23:20 Antena 3 2,2 5,1 215
  TVR 2 1,4 3,2 135
  TVR 1 1,3 2,9 121
  DigiSport 1 1,1 2,6 109
  Pro 2 0,9 2,1 87
  Realitatea Plus 0,8 1,8 75

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: KANAL D din nou lider de audienta pe toate targeturile cu Survivor Romania

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

„Survivor Romania” a cucerit inimile romanilor! Electrizantul reality a plasat Kanal D, si aseara, pe primul loc in audiente, pe toate categoriile de public

In aceasta seara, de la ora 20:00, se va disputa primul joc de Imunitate

 

Romanii au ales si aseara „Survivor Romania”! A patra confruntare din Republica Dominicana a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele publicului, pe toate targeturile monitorizate. Statia a inregistrat 10,1% Rating si 28,0% Share, la nivelul publicului din intreaga tara, 6,8% Rating si 23,8% Share, la nivelul publicului Comercial, si 7,6% Ratig si 22,3% Share pe targetul All Urban.

1.793.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, competia stransa de pe trasee, dar si modul cum se desfasoara viata concurentilor cand nu sunt la jocuri. Minutul de aur, inregistrat la 22:27, a adunat in fata micului ecran, la Kanal D, 2.068.000 de privitori.

 

Rasturnari de scor spectaculoase si adrenalina pura, asa s-ar putea caracteriza, pe scurt, ceea ce au urmarit milioanele de oameni la „Survivor Romania”. Faimosii au avut parte de prima lor victorie, la jocul de recompensa (undite cu care concurentii isi vor putea procura hrana), in urma unei stafete mixte de infarct, la finalul careia Culita Sterp a inscris pucul castigator in plasa.

Jocul s-a desfasurat pe un traseu ce le-a pus probleme concurentilor pentru ca trebuia traversat cu o roata uriasa, pe care cate doi jucatori din fiecare echipa o echilibrau din viteza, pe rampe fixe sau mobile. Indemanarea de la final facea diferenta, in strigatele celor aflati pe margine. Doua accidentari i-au tinut cu sufletul la gura pe fanii show-ului.  Majda, de la Faimosi, si Andreea Mosneagu, de la Razboinici, au avut nevoie, dupa impactul cu roata, de interventia medicului.

Georgiana Lupu, de la Razboinici, a fost suspendata din concurs, in urma scandalului pe care l-a generat in tabara albastrilor cu o zi in urma,  urmand ca o decizie sa fie luata in ceea ce priveste viitorul ei in concurs.

In aceasta seara, de la ora 20:00, urmeaza o batalie epica: prima confruntare pentru imunitate! Nu pierdeti, asadar, o noua fila din batalia dintre Faimosi si Razboinici, „Survivor Romania”, astazi, de la 20:00, la Kanal D!

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

Sursa Kantar Media Romania

Date: 14.01.2021

 

National Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 10,1 28,0 1793
  Pro TV 4,3 11,9 761
  Antena 1 3,0 8,3 531
SURVIVOR Romania TV 2,3 6,4 408
21:58-24:18 Antena 3 1,8 4,9 314
  Pro 2 1,0 2,9 185
  Prima TV 1,0 2,8 177
  TVR 1 0,8 2,2 141
  Realitatea Plus 0,6 1,7 112
  Pro Cinema 0,6 1,7 108

 

 

18-49 Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 6,8 23,8 286
  Pro TV 5,6 19,8 238
  Antena 1 2,5 8,9 107
SURVIVOR Pro 2 0,9 3,2 38
21:58-24:18 AMC 0,8 2,7 33
  Comedy Central 0,7 2,4 29
  Romania TV 0,7 2,4 29
  Antena 3 0,7 2,4 28
  Digi 24 0,6 2,2 26
  Pro Cinema 0,6 2,1 25

 

All Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 7,6 22,3 728
  Pro TV 3,8 11,0 360
  Romania TV 2,7 7,9 258
SURVIVOR Antena 1 2,3 6,7 219
21:58-24:18 Antena 3 2,3 6,7 218
  Pro 2 1,0 3,1 100
  Prima TV 1,0 2,9 94
  Digi 24 0,7 2,1 68
  Diva 0,7 1,9 63
  AMC 0,7 1,9 62

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending