Connect with us

AUDIENȚE TV

ANALIZA Care sunt posturile de televiziune cu cei mai putini telespectatori?

Published

on

RADAR DE MEDIA va prezint o analiza cu cifrele de audienta calculate la nivelul publicului national si urban din luna decembrie 2014 (media pe toata ziua). Posturile de televiziune prezentate cumuleaza cei mai putini telespectatori, conform cifrelor furnizate de Kantar Media.

 

PUBLICUL URBAN – ( RTG%, SHR%, RTG000)

La nivelul publicului national, in medie pe toata ziua, intr-un top 10 cei mai putin telespectatori se uita la postul Look TV (locul 10) cu 0.01% rating si o cota de piata de 0% share si 1 telespectator pe minut; in aceasi situatie se afla si CBS Reality (locul 9).

Locurile 8, 7 si 6 sunt ocupate de Neptun TV, National 24 Plus si TVH care cumuleaza fiecare cate 0.02% rating si 0.1% share si un total de 2 telespectatori pe minut.

Urmatoarele posturi prezentate in graficul de mai jos cumuleaza fiecare in medie 0.03% rating si o cota de piata de 0.1% share, totalizand 3 telespectatori pe minut (Hit music, TLC, The Fishing and Hanting Channel si Look Plus), doar Comedy Central Extra are 4 telespectatori pe minut in luna decembrie 2014, conform cifrelor furnizate de Kantar Media.

Audiente TV minim - decembrie 2014 (1)

PUBLICUL NATIONAL – ( RTG%, SHR%, RTG000)

La nivelul publicului national situatia este putin diferita. Astfel, pe ultimul loc in clasamentul prezentat se afla postul de televiziune CBS Reality cu 0.01% rating si o cota de piata de 0.03% share, in total 2 telespectatori in medie vizioneaza acest post. TV Neptun se afla pe locul 5 dupa numarul cel mai mic de telespectatori cu 0.03% rating si o cota de piata de 0.09% share, in total 5 telespectori pe minut.

Prima pozitie este ocupata de postul de televiziune AXN Black care totalizeaza 0.03% rating si o cota de piata 0.12% share, in total 6 telespectori se uita in medie pe minut la acest post de televiziune.

Audiente TV minim - decembrie 2014 (2)


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media/ARMA

Advertisement

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

CITESTE SI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. costantin

    20 ianuarie 2015 at 15:01

    Va rog mult de tot daca se poate sa postati audientele serialelor pe luna decembrie 2014,multumesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending