Connect with us

Analize

ANALIZĂ. Serialul “Puterea Destinului”, 700.000 de telespectatori pe minut!

Redactia Radar de Media

Published

on

Serialul Puterea Destinului difuzat la postul Acasa a inregistrat audiente record inca de la debut! Primele patru episoade au fost difuzate in Prime Time la PRO TV.

Rezultatele celui mai bun post românesc dedicat femeilor, Acasă, au fost din ce în ce mai bune, și zilnic în prime time aproximativ 700,000 de telespectatori din mediul urban au urmărit celebrul serial turcesc.

PUBLICUL COMERCIAL

Puterea destinului a clasat postul Acasă pe primul loc în preferințele telespectatorilor pe segmentul său, publicul feminin din mediul urban, cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani, cu o medie de 8.1 puncte de rating și o cotă de piață de 20.8%, fiind urmat de PRO TV, cu 7.5 puncte de rating și 19.2 19.2% share.

PUBLICUL URBAN

În cele șase luni de difuzare, pe segmentul Acasă, postul de televiziune s-a clasat în medie pe locul doi în prime time în preferinţele publicului de pe segmentul comercial, obţinând 5.9 puncte de rating şi 16.7% share. Pe primul loc s-a clasat PRO TV, cu 7.7 puncte de rating și 21.6% share.

PUBLICUL NATIONAL

Tot pe segmentul Acasă, serialul Puterea destinului a adus postului de televiziune la nivel urban o medie de 6.5 puncte de rating și o cotă de piață de 14.6%, clasându-se pe locul al doilea în preferințele publicului, după PRO TV, care a obținut o medie de 7.5 puncte de rating și 17.0% share.

Începând din această săptămână, de luni până vineri, de la ora 19:00, Acasă aduce publicului serialul turcesc, Inimă de frate, o dramă care are la bază relațiile familiale, ura, dragostea, conflictele și sacrificiile.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending