Anamaria Prodan a predat lista către Moș Crăciun: “Îmi doresc bani să îmi cumpăr multe haine, genți și pantofi”

0
824

Anamaria Prodan Reghecampf și-a făcut deja o restrospectivă a anului 2011 și uitându-se in urmă, este foarte mulțumită de realizările ei și ale celor dragi.

“Cele mai mari realizări au fost contractele pentru fotbaliștii mei, contractul cu Steaua București (cantonamentul de iarnă). Sunt mândră deoarece Sarah, fetita mea mică este foarte bună la baschet, Rebecca desenează senzațional, Laur jr joacă fotbal, Luca este expert în calculatoare, iar Laur, sotul meu, este un antrenor incredibil de bun și de serios.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Zeus Tv.

Sexy impresara, așa cum a fost poreclită de presă, a mai dezvăluit că a primit deja de acum o lună, liste cu dorințele de Crăciun de la cei mici, pe care le va indeplini pana la capat, pentru toate satisfacțiile primite în acest an.

“De sărbători, îmi doresc câteva lucruri: sănătate familiei mele și tuturor oamenilor buni pe care îi cunosc, fericire la maxim și multe transferuri. Îmi doresc ca soțul meu să câștige toate meciurile cu Chiajna, piticii mei să învețe foarte bine, să ajungă oameni adevărați în viață. Îmi doresc bani să îmi cumpăr multe hăinuțe, genți și pantofi. Dacă aștern pe hârtie tot ce îmi doresc, ne apuca anul viitor.”, a mai spus ea.

Sursa: Zeus TV

Comentarii