Connect with us

Monden

Anamaria Prodan dă cărțile pe față, în direct, la TV: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr!”

Invitată în emisiunea „Monden Alert”, de la Metropola TV, Anamaria Prodan le-a povestit Andreei Frățilă, lui Florin Burescu și Ilenei Voicu Ghinea despre gala de box, dar și despre iubirea pe care o trăiește alături de Ronald Gavril.

Published

on

FOTO PODCAT METROPOLA T V
Reclame

Anamaria Prodan șochează cu fiecare apariție pe care o are. Preocupată intens de organizarea Galei de Box, care va avea loc la Craiova, pe 17 mai, impresara explică foarte clar că succesul acestui parteneriat pe care l-a pus pe picioare alături de iubitul ei, Ronald Gavril, are succes și datorită iubirii pe care o trăiesc în viața lor particulară.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan recunoaște că forma fizică incredibilă pe care o are la cei 51 de ani i se datorează jumătății ei care are 37 de ani. Tot el este cel care îi dă forță, îi împărtășește tainele box-ului, sport în care s-au implicat serios și pe care își doresc să-l ridice și în România la nivelul la care era, de exemplu, pe vremea marelui Doroftei. Pe lângă acest eveniment care a pus România pe jar și ale cărui ecourile au ajuns până în America, țara adoptivă a lui Ronald Gavril, cei doi plănuiesc să deschisă, minți, inimi și dorințe pentru ca boxul să devină la fel de iubit în România ca și fotbalul sau tenisul, de exemplu.

Invitată în emisiunea „Monden Alert”, de la Metropola TV, Anamaria Prodan le-a povestit Andreei Frățilă, lui Florin Burescu și Ilenei Voicu Ghinea despre gala de box, dar și despre iubirea pe care o trăiește alături de Ronald Gavril.

„Am un om minunat alături de mine care mă învață secundă de secundă cum să fac ca să ajung numărul 1 în box. Trebuie să-i mulțumesc iubitului meu, acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr. În plus, povestea noastră de iubire înseamnă în primul rând respect și să știi că nu poate rezista vreo poveste de dragoste fără încredere și respect. Dacă nu ai respect, nu există dragoste. Nu există să ne batem, să ne înjurăm și să spunem că ne iubim, nu există. Nu există iubire cu scandal și țipete. Respectul înseamnă că cei doi parteneri se susțin, se înțeleg, se ajută, comunică. A, că-n orice relație, doar suntem oameni, mai intervin discuții, este altceva, se întâmplă, dar asta nu înseamnă că trebuie să se anuleze respectul.”, a declarat Anamaria Prodan, în direct, la Monden Alert, emisiune difuzată de Metropola TV.

Video aici:

https://www.instagram.com/p/C6_Tqw6ICc7

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending