Connect with us

Vedete

Anamaria Prodan elucidează misterul noului ei tatuaj. „Noi triumfăm peste timp… restul sunt sortiți dispariției!”

Published

on

Tatuaj Anamaria prodan

Anamaria Prodan este cunoscută drept una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul românesc, şi nu mai este un secret pentru nimeni că aceasta spune mereu lucrurilor pe nume, indiferent că este vorba despre ceva sau cineva, fapt care este valabil chiar și când vine vorba despre viața sa personală.

Nu de puține ori, aceasta a dezvăluit că vrea să dea uitării trecutul, însă pentru acest pas a fost nevoie chiar să își facă un nou tatuaj. Pe spate avea un desen cu cei 3 copii ai săi, alături de chipul fostului partener. Aşa cum a spus de mai multe ori că va înlocui fața antrenorului, aşadar, în locul bărbatului aceasta a ales să își tatueze 3 trandafiri, care reprezintă de fapt cei 3 copii ai săi, cele două fete și băiatul ei.


Era și învechit, ce-i drept, tatuajul. Trebuia împrospătat. Lăsând gluma de o parte, este foarte simplu. Tatuajul la mine înseamnă ceva. Pentru că-s slăbuță și am nevoie de piele multă pentru momentele importante din viața mea, am decis că ce a fost vechi a dispărut! Așa că cei 3 trandafiri și anume copiii mei tronează pe pielea mea.(…) Noi triumfăm peste timp… restul sunt sortiți dispariției!”, a declarat sexy impresara pentru Click.ro.

De ce consideră Anamaria Prodan că a greșit, atunci când a anunțat divorțul de fostul soț?

Anamaria este convinsă de un lucru, dacă amândoi ar fi renunțat la orgolii, lucrurile poate ar fi stat diferit și nu ar mai fi fost implicați într-un scandal mediatic. Aceasta spune că a înțeles totul și își asumă greșelile, bucurându-se acum că are o relație bună cu tatăl fiului ei.

„Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut din viața noastră. A fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu! A fost șoc să descoperi toată nebunia aia după 17 ani…probabil dacă și el lăsa de la el și eu lăsam de la mine, cred că nu ajungeam aici. Sunt greșeli, le-am asumat. Astăzi vorbim, după mult timp, suntem ok, luăm decizii împreună pentru copiii noștri. Orice ține de copilul nostru, dacă pot să îl ajut vreodată cu ceva știe că se poate baza pe mine. Dacă ar veni o ofertă mâine importantă, el ar fi primul pe care l-aş contacta.”, spunea Anamaria cu ceva timp în urmă.


Anamaria Prodan a dezvăluit exact, ceea ce consideră ea că a greșit atunci când a anunțat divorțul de fostul soț

Facebook Comments Box

Absolventă a facultății de Jurnalism, comunicare şi relații publice din cadrul Universității Spiru Haret, obținând licența în ştiinţele comunicării . Fostă concurentă în emisiuni tv reality-show, care au difuzate pe Kanal d si Antena stars.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending