Anamaria Prodan Reghecampf revine la PRO TV, pentru prima oară în calitate de prezentatoare! Ea va fi gazda celui mai nou show TV! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Anamaria Prodan Reghecampf revine la PRO TV, pentru prima oară în calitate de prezentatoare! Ea va fi gazda celui mai nou show TV!

Published

on

Carismatica și spontana Anamaria Prodan Reghecampf revine la Pro TV! Și nu oricum, ci la cârma celui mai nou reality show anunțat de Pro TV, Gospodar fără pereche (Farmer Wants A Wife)! Anul acesta, ea va trece de la lumea fotbalului, dominată de bărbați, la un show în care punctul central este dorința de a găsi dragostea adevărată.

Însă nici aici nu va fi ușor, pentru că Anamaria va avea dificila misiune de a le fi alături gospodarilor și de a-i face pe aceștia să conștientizeze că în viață, pe lângă muncă, mai sunt și alte experiențe care contează. În fiecare ediție a reality-show-ului Gospodar fără pereche, Anamaria va aduce în casele tuturor românilor poveștile gospodarilor burlaci și ale celor care visează să le fie partenere, testându-le dorința și pasiunea de a-și descoperi jumătatea!

 

M-am născut și am crescut cu Pro TV, iar acest proiect este o provocare unică pentru mine! Știu ce înseamnă viața la țară, nu m-am ferit niciodată de muncă și promit că o să le testez abilitățile de fermieri și, mai ales, dorința de a-și găsi jumătatea atât gospodarilor, cât și doamnelor și domnișoarelor care visează să le fie partenere! Lucrez de ani de zile în fotbal, un domeniu dominat de bărbați, am reușit să îi cunosc pe toți și, mai ales, să le câștig încrederea. Sunt sigură că toate aceste abilități o să mă ajute să îi sfătuiesc pe concurenți și să susțin pe fiecare în parte, atunci când are nevoie. Dacă ești Gospodar fără pereche, eu zic să te înscrii!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoarea Gospodar fără pereche.

 

Anamaria Prodan Reghecampf este cea mai cunoscută prezență feminină din fotbalul românesc, agent FIFA și a activat ca președinte de club pentru trei echipe de fotbal din România. A absolvit Facultatea de Drept și are o familie mare – soțul, Laurențiu Reghecampf, și cei patru copii din familia Prodan-Reghecampf: Laurențiu Junior, Luca, Rebecca și Sarah, cărora le dedică tot timpul liber, fiind o familistă convinsă.

Fermierii sunt așteptați să se înscrie în show-ul Gospodar fără pereche!

Gospodar fără pereche este un reality show care are la bază viața la țară, prezentată prin intermediul celor mai carismatici fermieri burlaci, care nu ar renunța pentru nimic în lume la traiul departe de oraș, la creșterea animalelor sau la agricultură. Și, cum acești gospodari se concentrează numai asupra pasiunii pentru fermă și asupra activităților specifice, nu au avut până acum timp să-și găsească marea dragoste până acum.

Înscrierile sunt încă în toi, așa că, dacă ești un gospodar în căutarea sufletului pereche sau cunoști un fermier holtei, sună la numărul de telefon 0728.188.511 și ai toate șansele să îți găsești jumătatea.

 

Advertisement

Zece fermieri vor participa la noul reality show pregătit de Pro TV. Fiecare va selecta zece doamne sau domnișoare moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și le va invita să se cunoască mai bine, însă numai cinci dintre ele vor reuși să impresioneze și vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor avea o întâlnire de grup și, dintre ele, gospodarul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de șapte zile la fermă. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia.

 

Muncești pământul și nu mai ai timp de dragoste? Cunoști un fermier pasionat, care nu a reușit să-și găsească jumătatea până acum? Pro TV caută cei mai interesanți, dedicați și muncitori gospodari care își doresc femeia potrivită alături de care să construiască o familie, în show-ul Gospodar fără pereche.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending