Connect with us

ENTERTAINMENT

Anamaria Prodan revine în forţă pe stclă. A pregătit o surpriză excepțională. „o să fie foarte frumos”

Anamaria Prodan, impresara va reveni pe micul ecran, începând de săptămâna viitoare

Published

on

Reclame

Anamaria Prodan s-a despărţit recent de Flavius Nedelea, dar este gata să dea lovitura pe plan profesional. După ce s-a implicat în organizarea show-ului de modă „Soirees de la Mode 30 – Nichita Stănescu versus Moda Românească”, impresara va reveni pe micul ecran, începând de săptămâna viitoare.

VEZI ȘI VIDEO Carmen Grebenișan, despre experiența SURVIVIOR. Putea câștiga marele premiu

Anamaria Prodan revine în forţă la TV. Impresara nu a dorit să dea detalii, dar a precizat că s-a înţeles deja cu un post de televiziune. „Am bătut palma cu cineva, am niște proiecte foarte frumoase începând de săptămâna viitoare. Îi las pe ei să anunțe. Reality show, film, o să fie foarte frumos”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Vedeta a mai dezvăluit că Bebeto va pleca la toamnă în America, la o academie de fotbal. „Sarah pleacă la lotul național, Rebecca s-a întors în America și Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră. Și surorile la fel au fost, de la 14 ani au plecat”, a spus Anamaria Prodan, carea precizat că Laurenţiu Reghecampf a fost de acord cu plecarea fiului său: „Dar noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut așa din viața noastră a fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!”.

VEZI ȘI Aplicații mobile de dating. Cum îți poți găsi partenerul dorit

Trebuie să învețe să se descurce singur în viață.Singur! Are 14 ani, boarding school, la fel au plecat surorile. Trebuie să învețe să se descurce singur în viață, mama nu se știe cât trăiește, tata la fel. Copiii trebuie să își ia zborul și să-și găsească drumul. Eu gravitez între copiii mei și între proiectele mele și între businessurile mele”, a mai spus Anamnria Prodan.

Ce mesaj ia trimisi Ștefania Stănilă „Domnului Dan” după ce s-a terminat SURVIVIOR

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending