Anamaria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator, a îmbrăcat rochia de mireasă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Anamaria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator, a îmbrăcat rochia de mireasă!

Published

on

Anamaria Stancu a îmbrăcat rochia de mireasă abia acum, deși s-a căsătorit anul trecut cu Tudor de la Fly Project. Alături de familie și câțiva prieteni foarte apropiați, într-un cadru restrâns, prezentatoarea Meteo de la Observator s-a cununat religios. ”A fost o nuntă atipică”, spune prezentatoarea   de la Antena 1, ”nu am respectat nicio tradiție, exceptând faptul că am aruncat buchetul de mireasă.

Totul a   avut loc într-un cadru restrâns cu cei mai apropiați oameni. Pentru că noi am făcut cununia civilă anul trecut   în septembrie, de data aceasta au urmat cununia religioasă și petrecerea. Ne-am dorit foarte mult să fie o   petrecere destinsă. Nu am vrut ca nunta să fie un secret, dar nici nu am făcut paradă cu asta, am vrut sa fie   doar pentru noi și apropiații noștri.”

Anamaria mai povestește că a fost o mireasă calmă și că până și alegerea rochiei a fost una ușoară,   care nu s-a transformat într-o cursă nebunească. ”Nu m-am transformat într-o ”bridezilla”, ba chiar am fost   foarte relaxată”, spune ea,”
am lăsat lucrurile să vină de la sine. Știu ca mai toate miresele caută luni în șir   rochia perfectă, dar eu am avut mare noroc, am găsit-o în primul magazin în care am intrat, a fost prima   rochie pe care am vazut-o, pe care am probat-o și pe care am cumparat-o.”

În schimb, costumul mirelui a generat cele mai multe probleme și discuții. Amuzată, Anamaria   povestește că lui Tudor nu îi place să poarte costume, dar pentru că nu se putea prezenta la propria nuntă în   pantaloni scurți sau trening, acesta s-a văzut nevoit să găsească o soluție. ”După îndelungi discuții, am   ajuns într-un sfârșit la un numitor comun și și-a făcut la comandă o ținută care să se potrivească oarecum cu   rochia mea. Și da, pot spune că am avut nunta la care am visat”, încheie Anamaria.

anamaria-tudor

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Amanda

    5 decembrie 2018 at 14:57

    Casa de piatra, Anamaria si o casnicie fericita <3

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending