Connect with us

Emisiuni

Anca Lungu: „Toate prinţesele dansează şi gătesc în acelaşi timp, vă plac?”

Published

on

Preselecţiile „Junior Chef” sunt în toi, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan sunt tot mai impresionaţi de talentul, carisma şi pasiunea copiilor veniţi să demonstreze că sunt cei mai buni în bucătărie.

Pentru a demonstra într-adevăr că sunt pricepuţi în gastronomie, membrii juriului îi pun la încercare şi îi provoacă pe concurenţi să facă diverse alte lucruri în timp ce gătesc.

Drept pentru care, în ediţia de luni, Prinţesa Polonic a provocat-o pe concurenta Ana Maria Dumitru, dar şi pe sora sa, Iza, care a venit să o susţină, să danseze împreună pe melodia artistei lor preferate, Beyonce.

Astfel, cele trei i-au impresionat cu dansul lor pe colegii de juriu ai Ancăi, Vizante şi Horia:

„Vedeţi ce distractiv este în bucătărie? Toate prinţesele dansează şi gătesc în acelaşi timp, vă plac?”, mărturiseşte Anca Lungu.

Cu toate că Prinţesa Polonic este însărcinată în luna a şasea, ea nu a putut sta deoparte când melodia „All the single ladies” a început să se audă în platou.

Horia şi Vizante au fost de-a dreptul amuzaţi şi impresionaţi de coregrafia trupei de dans improvizată şi au aprobat talentul Ancăi Lungu, a concurentei Ana Dumitru, dar şi a susţinătoarei ei, Iza.

Alte momente amuzante vor putea fi urmărite în fiecare luni la „Junior Chef”, de la ora 20:30, la Antena 1.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending