Connect with us

Emisiuni

Anca Nastasi este în căutarea gustului pierdut la Romania, te iubesc!

Published

on

Reclame

“Scandalurile recente din piaţa alimentelor ne dovesc pentru a nu ştiu câta oară că industria alimentară e plină de secrete şi minciună”, declară corespondentul Ştirilor ProTv Anca Nastasi. Tocmai de aceea, Anca a pornit în căutarea gustului pierdut, iar în ediţia din 24 martie a emisiunii România, te iubesc!, telespectatorii ProTv vor putea vedea o analiză minuţioasă a meniului lor zilnic.

Tot mai preocupaţi de ceea ce pun pe masă, românii au descoperit produsele tradiţionale. “Îngrijoraţi de lipsa de transparenţă a industriaşilor din domeniul cărnii şi sătui să cumpere aditivi chimici de sinteză, soia şi substanţe injectate la preţ de carne, plini de speranţă oamenii s-au îndreptat către această nişă”, spune Anca.

Pentru a lămuri cât sunt ele de sănătoase, de curate, dacă într-adevăr conţin mai puţin conservanţi şi cum ne apără autorităţile dreptul de a şti ce mâncăm, Anca a intrat în carmangeriile din ţară. “Îi vedem şi pe oameni la lucru, intrăm şi în fabrică şi vă prezentăm reţeta industrială a crenvurstiului, best-seller al industriei mezelurilor. Câte ingrediente conţine, cât la sută e carne şi ce fel de carne este, vedeţi duminică”, mărturiseşte corespondentul. “Tot atunci vă prezentăm sărurile şi prafurile “must-have” în industria cărnii, iar medicul oncolog ne explică ce efecte au acestea – conform studiilor medicale – asupra organismului uman”, mai precizează Anca Nastasi.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending