Connect with us

ALL MEDIA

Anca Rusu: Am râs cu lacrimi. Efectiv, mi-au dat lacrimile! Uite ce a amuzat-o atât de tare pe frumoasa prezentatoare de la Observator!

Avatar

Published

on

Nu sunt frecvente situaţiile în care râdem cu atâta poftă încât să izbucnim efectiv în lacrimi. Cu siguranţă, în spatele unor astfel de momente trebuie să fie un context cu totul şi cu totul special, iar ziua respectivă devine cu adevărat memorabilă. De curând, frumoasa prezentatoare Anca Rusu a trecut printr-o astfel de experienţă inedită, iar ziua de marcat în calendar este miercuri. Alături de alte nume cunoscute din muzică, televiziune sau teatru precum Dan Negru, Andreea Berecleanu, Dan Bittman, Rodica Popescu Bitănescu, Mirela Boureanu Vaida, Stephan Pelger sau Horia Moculescu, Anca se afla la înregistrarea spectacolului “Pijamale” ce va fi difuzat mâine, în cadrul TEATRU TV.

“Am râs cu lacrimi. Efectiv, mi-au dat lacrimile!”, a povestit frumoasa prezentatoare după vizionarea piesei “Pijamale”, o comedie savuroasă, pe care telespectatorii Antena 1 o vor putea descoperi miercuri, de la 20.30, la TEATRU TV. “Sper să demonstrăm că şi cultura poate face audienţă şi că românilor le plac lucrurile de calitate. Mă bucur foarte, foarte mult că Antena 1 a avut această idee şi o susţin din tot sufletul. Cred că voi fi fanul numărul unu. Eu gândesc pozitiv şi sunt sigură că o să avem ştiri bune legate de audienţă” a mai declarat Anca Rusu.

Proiectul TEATRU TV, care a luat startul pornind de la iniţiativa actorului Mihai Bendeac, are numeroşi susţinători în rândul persoanelor publice din România.

“TEATRU TV are un impact extraordinar asupra publicului. Faptul că Mihai Bendeac a avut această idee de a face teatru la Antena 1 este extraordinar. Eu am fost, cred, printre primele persoane care au aflat acest secret. Impactul este teribil. Lumea aşteaptă din suflet să vadă spectacole de teatru. Sunt sigură că o să fie foarte bine” a spus Rodica Popescu Bitănescu.

“Sunt absolut convinsă că este noul program vedetă. Ştiţi câţi oameni din lumea asta n-au fost la teatru? Nu că n-ar fi vrut, ci nu există un teatru în oraşul lor, în localitatea sau în comuna lor. Ceea ce veţi vedea înseamnă artă, valoare, oameni talentaţi şi foarte, foarte multă muncă. Către asta trebuie să tindem” a declarat Mirela Boureanu Vaida.

“Este foarte important să mergem la teatru pentru că ne relaxează. Să povestim, să râdem pentru că suntem supăraţi tot timpul, să profităm un pic de viaţă. Şi cred că teatrul e o portiţă, o deschidere spre sufletul nostru” a declarat Nicolai Tand, juratul îndrăgitului show de la Antena 1, Top Chef.

Miercuri, de la 20.30, telespectatorii sunt aşteptaţi să se bucure din nou de o piesă spumoasă, “Pijamale”, şi să susţină prin simpla plăcere de a privi TEATRU TV. Din distribuţia spectacolului „Pijamale” fac parte: Mihai Bendeac (Leonard), Adrian Titieni (Georges), Monica Davidescu (Yvonne), Anca Sigartău (Babette), Şerban Pavlu (Jacques), Romeo Pop (Inspectorul Legrande), Alexandra Velniciuc (Claudine). Costume: Stephan Pelger. Scenografie: Bogdan Spătaru. Adaptare a lui Emanuel Pârvu după “Moumou” de Jean DE Letraz. Spectacolul „Pijamale” se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis.

Spectacolele sunt realizate împreună cu Teatrul de Comedie. Regia TV aparţine lui Emanuel Pârvu.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending