Connect with us

Emisiuni

Anca Țurcașiu este invitata lui Mircea Dinescu în emisiunea Poezie și delicatețuri

Published

on

Foto Credit: Prima TV
Reclame

             Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu a răspuns prezent invitației poetului Mircea Dinescu de a petrece o după-amiază plăcută la Cetate unde cei doi au povestit, dar mai ales au gătit rețete vegetariene și mai puțin vegetariene.

 

 

Fără carne, ouă, brânzeturi sau alte lactate, acesta este meniul zilnic al cântăreței Anca Țurcașiu, care la 51 de ani se simte mai tânără ca niciodată. Mircea Dinescu a hotărât să-i încânte papilele gustative cu o pizza din făina de la moara proprie și cu legume locale. Dar nu orice fel de pizza, ci una făcută jumătate vegetariană, jumătate cu brânzeturi. Și pentru că Dunărea oferă atâtea feluri de pește, poetul a gătit și sarmale de șalău, în foi de ștevie. Totul asezonat cu o adevărată delicatesă locală: sos scordolea.

 

Duminică, de la ora 14.00, la Prima TV telespectatorii vor afla cât de bine se descurcă Anca Țurcașiu în bucătărie și ce alte povești au depănat cei doi, în acordurile tarafului condus de Ioneraș și Irinel, împreună cu cel mai bătrân lăutar din România (91 de ani), Gogu de la Poiana Mare.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending