marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniAnca Vereanu, gazda de la "Doctorul Casei", la Acasa - Profesoara la...

  Anca Vereanu, gazda de la „Doctorul Casei”, la Acasa – Profesoara la Medicina Dentara

  Anca Vereanu, prezentatoarea emisiunii “Doctorul casei”, difuzata ACASA, in fiecare duminica de la ora 16.30, este si profesoara in cadrul Facultatii de Medicina Dentara.

  De 17 ani sunt profesoara la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, la Facultatea de Medicina Dentara, Clinica de Implantologie Orala. Predau implantologie la anul 6, imi place foarte mult sa discut cu studentii care sunt aproape doctori, avand in vedere ca licenta este in toamna.

  Am o relatie foarte buna cu ei, imi place sa cred ca sunt prietena lor si de multe ori avem discutii interesante nu neaparat legate de implantologie. Le povestesc mult din experienta mea de viata, de cabinet si cred ca acest lucru ne apropie mult. Sunt un alt fel de profesor. Vreau sa ma respecte pentru ceea ce sunt eu, cunoscandu-ma, nu pentru ceea ce le impune pozitia mea. Le predau numai lucruri pragmatice despre meserie, vorbim pe cazuri clinice ceea ce ii ajuta sa inteleaga. Facem glume si povestim si despre noi astfel incat sa-i atrag si sa vina cu placere la mine. Imi amintesc cu placere de profesorii mei care erau mai deschisi, mai prietenosi. De la ei am invatat cel mai mult si-mi amintesc cu drag de ei. Asa vreau sa fiu si eu. Sa-si aminteasca studentii de profa de la Implanto draguta, empatica si de la care au invatat lucruri pe care le vor folosi in profesie”, marturiseste Anca Vereanu.

  GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

  Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente