Connect with us

Anchetă

Ancheta Podurile noastre toate, semnată de Paula Herlo, a fost lider absolut de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Paula Herlo a adus duminica aceasta, la România, te iubesc!, ancheta Podurile noastre toate și a prezentat pe larg situația din țara noastră, în care 700 de astfel de construcții sunt în situație de risc și reprezintă un real pericol.

Ancheta România, te iubesc!, Podurile noastre toate, a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 4.5 puncte de rating și 21.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 2.6 puncte de rating și 12.7% share.

Poduri construite în comunism cedează sub incompetența autorităților care contemplă dezastrul. Puține dintre ele au fost consolidate sau întreținute în timp, iar rezultatul este evident. Mai grav este că și cele reabilitate se prăbușesc și nu există niciun fel de siguranță în acest sens. Duminică, Paula Herlo a prezentat pe larg situația podului de la Luțca, județul Neamț, emblematic pentru modul în care s-au cheltuit fondurile guvernamentale. A fost reabilitat cu peste un milion de euro, dar s-a dus pe apa Siretului.

Duminică, de la ora 18:00, România, te iubesc! continuă cu un nou reportaj. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending