Connect with us

Anchetă

Anchetei „La granița dintre război și apărare”,la România, te iubesc!, lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Duminică seara, la România, te iubesc!, Cosmin Savu și Paul Angelescu au făcut analiza războiului din Ucraina, în ancheta La granița dintre război și apărare.

Reportajul a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 5.8 puncte de rating și 21.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 2.8 puncte de rating și 10% share.

Războiul din Ucraina a adus schimbări majore în lumea europeană, iar zona cea mai tensionată este la granițele noastre. Acest fapt a determinat Uniunea Europeană și NATO la acțiuni fără precedent. În România sunt în jur de 4000 de soldați din țări ale Alianței Nord-Atlantice, mare parte dintre ei veniți în baza Mihail Kogălniceanu, din Constanța.

Președintele francez, Emmanuel Macron, și-a asumat întărirea flancului sud-estic prin trimiterea unor trupe cu experiență în zone de război. Militarii sunt puși în situații tactice diferite și sunt învățați să fie adaptabili, pentru că timpul de reacție este redus și fiecare secundă contează când vorbim de salvare.

Sute de milioane de oameni din toate colțurile lumii așteaptă să afle ce măsuri vor lua liderii celor mai puternice armate din occident.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending