ANCOM a amendat companiile Orange, Vodafone, Romtelecom, RCS & RDS și Cosmote din cauza reclamaţiilor depuse de clienţi
Connect with us

Published

on

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a amendat companiile Orange, Vodafone, Romtelecom, RCS & RDS și Cosmote pentru că peste 1.100 de clienți au depus reclamații. 

Cele mai multe sesizari au fost legate de contractele de telefonie mobila si internet mobil, iar aproape jumatate dintre sesizari faceau referire la proasta derulare a contractelor incheiate in scris sau la distanta (prin telefon) cu operatorii.

Nemultumirile clientilor au pornit de la faptul ca operatorii le-au refuzat posibilitatea de a rezilia fara penalitati contractele incheiate prin telefon.

ANCOM a solutionat favorabil cererile clientilor si a dispus amendarea companiilor de telefonie mobila. Pe de alta parte, numerosi utilizatori au reclamat netransmiterea in scris de catre furnizorul de servicii de telefonie si internet a detaliilor ofertei contractuale agreata prin telefon.

Clientii care au probleme cu astfel de contracte, pot accesa pentru detalii www.ancom.org.ro/Utilizatori/InfoCentru/ Contractul pe intelesul tau.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending