Connect with us

Emisiuni

Anda Adam, agresivă și șocantă la “Te cunosc de undeva”

Redactia Radar de Media

Published

on

Miercuri seară, la “Te cunosc de undeva”, Anda Adam se transformă într-o vedetă cu care multă lume a comparat-o: Lady Gaga.“O să iasă senzație”, a avertizat ea, înainte să urce pe scenă.

Și a fost așa cum o cerea personajul: excentrică, disprețuitoare, agresivă și șocantă.

“Oau”, “Mamă, mamă!”, s-a exclamat la finalul prestației. “Mi-a plăcut enorm. Ești un spectacol în sine. Mi-ai cam răsturnat clasamentul! Felicitări!”, a completat OzanaBarabancea. “Mor de ciudă. Am foarte multe motive de invidie în seara asta”, a spus și Maia Morgenstern, invitata specială a acestei ediții.

“Am mai avut niște Lady Gaga în cartier, niciuna nu a avut greutatea, și tupeul, și agresivitatea pe care le-ai avut. E personajul care mi-a plăcut cel mai mult din tot ce ai făcut tu la “Tecunosc de undeva”, a punctat Andrei Aradits.

Spre finalul serii, Anda s-a așezat pe genunchii unui membru al juriului și ia înconjurat gâtul cu brațele,stârnind o reacție destul de dură din partea Maiei Morgenstern, în calitatea ei de prietenă a soției juratului.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending