Connect with us

Emisiuni

Anda Adam, bomba sexy pe platourile de filmare de la “Te cunosc de undeva”

Published

on

Anda Adam, vedeta care va evolua în noul sezon al  celui mai popular show de divertisment, “Te cunosc de undeva”, a făcut senzație la filmări. Cântăreața le-a tăiat răsuflarea tututor celor prezenți pe platou în momentul în care a apărut pe scenă și a evoluat într-un performance spectaculos.

Deși temperatura de pe platouri a fost ridicată, Anda Adam a trebuit să apară îmbrăcată sumar într-un moment care implica și multă apă iar artista a fost la un pas de a răci zdravăn.

Emisiunea va debuta sâmbătă 16 februarie, de la ora 20:30.  “Te cunosc de undeva” este un transforming show care supune opt vedete concurenți unor transformări surprinzătoare. Anda Adam,  Sonny Flame, Rona Hartner,  Ioana Anuța, Pepe, Simona Nae, Andrei Ștefănescu ( Alb Negru) și Șerban Copoț (Hienă de la Animal X) au acceptat provocarea ca timp de 11 săptămâni să intre în pielea unor personaje celebre din lumea muzicală. Cei opt vor concura unul împotriva celuilalt și vor susține fiecare câte o cauză socială. Prezentatorii acestei ediții rămân aceeași, carismaticii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Nici juriul nu a suferit modificări. Astfel din 16 februarie, în fiecare sâmbătă, telespectatorii îi vor putea vedea pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan în rol de jurați.

Un adevărat spectacol de televiziune, cu o echipă incredibilă de make-up artiști, stiliști, profesori de canto, coregrafi, scenografi și profesori de actorie, “Te cunosc de undeva” promite cel mai bun sezon din istoria show-ului.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending