Connect with us

Vedete

Anda Adam, nuntă într-un paradis exotic cu Yosif Mohaci: „Mă mărit în costumul Evei”

Published

on

Reclame

S-au cununat înainte de Crăciun, în secret, și acum pun la cale marea nuntă! Anda Adam și Yosif Mohaci vor să închirieze un avion privat, să-și ia invitații și să fugă cu ei pe o plajă exotică. Anda se va îmbrăca în costum de baie la nunta ei!, informează CLICK!

Viața Andei Adam s-a transformat din coșmar în basm de când la întâlnit pe Yosif Mohaci. După despărțirea de tatăl fetiței sale, cântăreața și-a găsit rapid jumătatea în persoana afaceristului Yosif Mohaci.

Anda trăiește o poveste de dragoste ca-n filme, fiind surprinsă în fiecare zi de Yosif. A cerut-o în Capadoccia pe nepusă masă, apoi de Crăciun cei doi au mers, în secret, la Starea Civilă și și-au unit destinele. Anul acesta, urmează nunta cea mare.

Și aici sunt surprize mari, căci cuplul este cât de se poate de imprevizibil și de neconformist. Așa că nici nu se pune problema de o nuntă neaoșă, acasă în România.

Facem undeva la soare, la căldură, o destinație exotică, că Iosif e sătul de munte. Așa că nu-mi mai trebuie nici rochie de mireasă, doar un costum de baie e suficient. Vin în costumul lui Adam și Eva, și gata! Am scăpat și de cheltuială, nu stau să mă mai complic cu ce-i la modă, ce nu se poartă. Uite voalul, nu e voalul!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending