Connect with us

A-Z NEWS

Anda Adam, o împătimită a fitnessului, dezvăluie în ,,Ce se întâmplă, doctore?” secretele tonusului său de invidiat

Published

on

Reclame

Cine vrea să arate perfect în blugi, trebuie să ţină cont de faptul că trebuie să aibă abdomenul plat, fesele ferme şi picioarele suple. Anda Adam, iubita vedetei Pro Tv, Victor Slav, dezvăluie în ediţia din 10 aprilie a emsiunii Ce se întâmplă, doctore? care sunt secretele tonusului său de invidiat. Anda este o împătimită a fitnessului, petrece ore în şir la sală, iar rezultatele reflectă sârguinţa ei.

Mai toată lumea este conştientă de faptul că prima impresie contează foarte mult. Conform studiilor, cei care vor să se facă plăcuţi au la dispoziţie doar 90 de secunde, timp în care trebuie să-şi evidenţieze calităţile, fără a uita însă să fie modeşti. Care sunt recomandările stiliştilor şi cum au decurs primele întâlniri în cazul cuplului Deea şi Dinu Maxer, sâmbătă, în Ce se întâmplă, doctore?
Tot pentru a avea cât mai multe şanse de a cuceri persoana mult dorită, silueta perfectă se obţine de acum mult mai uşor, prin intermediul unei metode la-ndemâna oricui. Cei ce nu vor cu nici un chip să acumuleze kilograme trebuie să consume porţii de alimente de dimensiunea unor obiecte cunoscute. Spre exemplu, o friptură de pui cât un pachet de cărţi este suficientă. Un bucătar francez care a slăbit nu mai puţin de 26 de kilograme în acest mod este dovada clară a faptului că rezultatele metodei nu întârzie să apară.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending