TE CUNOSC DE UNDEVA. Mama Andei Adam a venit din State special pentru show! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

TE CUNOSC DE UNDEVA. Mama Andei Adam a venit din State special pentru show!

Published

on

Mama Andei Adam a venit din Statele Unite ale Americii, unde este stabilită, să-și vadă fiica la “Te cunosc de undeva!” Aceasta s-a aflat în public la ediția care se difuzează miercuri, 4 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și în care Anda se va transforma în Lenny Kravitz. “Te iubesc, mami!”, i-a strigat Anda, de pe scenă!

Juratul Andrei Aradits a sfătuit-o pe Anda să demonstreze, cu această transformare, că are testosteron. “Cred că voi reuși, dar nu pentru că am testosteron, ci pentru că îmi place foarte mult Lenny Kravitz și, urmărindu-l mereu, o să-mi fie foarte ușor să intru în pielea personajului”, a zis ea, înainte de a urca pe scenă.

După reacția juraților, Anda a reușit să-l întruchipeze cu brio pe celebrul artist american. “Te-ai bălăcit cu mare plăcere în ceea ce ți-a picat la ruletă. Brava!”, i-a spus Temișan. “Cât despre mama ta, aș putea să-ți spun că mi-era foarte dor să o văd după atâția ani de când e plecată”, a adăugat el. “Cred că mama ta este foarte mândră de tine”, a spus și Ozana. Aradits nu s-a putut abține și i s-a adresat mamei Andei: “Nu vi se pare fata dumneavoastră foarte frumoasă brunetă? I-am spus-o de mai multe ori”.

 

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. hmo

    2 decembrie 2013 at 17:53

    E aiurea !!! Show ul va fi peste 2 zile !!! dar reactiile deja se stiu , se publica , …la ce sa te mai uiti la emisiune !!!????? Si adica va fi miercuri la TV dar mama Andei e in sala !!!! Penibil !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending