Connect with us

Emisiuni

Andi Moisescu a fost convins de o tânără dansatoare să apese butonul auriu: ”Bianca vă așteaptă în semifinală”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

”L-ai făcut pe cel mai greu de convins spectator să se ridice în picioare”, i-a spus Dragoș Bucur puștiului de 14 ani care a depășit tot bullying-ul din viața lui și s-a concentrat asupra pasiunii de a deveni DJ. Acesta a completat tabloul unei seri încărcate de emoție, talent și momente care au meritat a fi aplaudate și calificate în următoarea etapă a competiției.

Bianca Mihalcea are 16 ani, este din Târgu Neamț și spune că dansul este mai mult decât un talent, face parte din povestea ei. Cel care i-a făcut cunoștință cu această frumoasă parte a trăirilor ei a fost tatăl, care a murit când ea avea 11 ani. ”Dansul m-a salvat. Mi-am transpus durerea”, a spus tânăra înainte de a intra pe scenă. Ceea ce a urmat a fost un moment care i-a cucerit pe toți cei prezenți în sală. Cel care a apăsat butonul auriu a fost Andi Moisescu! ”Bianca vă așteaptă în semifinală”, a declarat el, fericit și mândru de prestația oferită de puștoaică. Însă și ceilalți au fost de acord, Dragoș menționând: ”Timp de câteva secunde, m-am simțit ca la un spectacol”.

3 sau 4 de DA și calificarea în următoarea etapă au primit: Amira Olosutean, Slack Show, Vladimir Catană, Akikai Energy, Roxana Trifan, Cristina Dinu, Vioris Zoppis, Maria Clara Postelnicu, Olga Buianovscaia, Timothy Fletcher, Andreea Gheorghiță, Li Lau & Brendon Peel, Adrian Oiță & Bianca Enache , DJ Hugo Arthur.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending