Connect with us
Avatar

Published

on

Andi Moisescu, Costi Diță și Cosmin Natanticu, împreună cu invitații lor, spun Pe bune?! începând din 11 septembrie, în fiecare luni și miercuri, de la 22:30.

 

Cei trei aduc în această toamnă la PRO TV cel mai trăsnit quiz show. În fiecare ediție, cele două echipe formate din căpitani și câte un invitat special răspund la un set de întrebări neobișnuite, dupa care își pot paria toți banii adunați până atunci. Astfel, un răspuns corect poate dubla suma, iar unul greșit îi poate lăsa în final fără niciun ban. Câștigă echipa cu cei mai mulți bani în cont, iar aceștia se împart în mod egal susținătorilor echipei câștigătoare.

 

”Formatul emisiunii este nou și se aseamănă destul de puțin cu alte emisiuni, având în comun doar faptul că există două echipe și doi căpitani, însă s-a adăugat neașteptatul. Poți afla că ce credeai tu că e greșit e corect, de fapt. Că ce e logic și normal pentru tine, pentru altcineva e de neconceput și invers. Cred că nu ai cum să rămâi total indiferent, nu ai cum să nu râzi măcar un pic, nu ai cum sa nu zici: Pe bune?!”, a spus Costi Diță.

 

Cosmin Natanticu a completat: ”În primul rând, acest quiz show este ceva nou și, automat, o provocare. Tot ce face parte din acest proiect este foarte tare, de la formatul emisiunii la echipă, dar mai ales faptul că am ocazia și plăcerea să fiu coleg cu Andi Moisescu și Costi Diță. Formatul este unul interesant și extrem de amuzant, care implică publicul din platou, dar și pe cel de acasă. Aici toată lumea are de câștigat, indiferent dacă participă activ sau pasiv.”.

 

Cel mai amuzant și surprinzător quiz show, Pe bune?!, vine în această toamnă la PRO TV!

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending