Connect with us

Emisiuni

Andi Moisescu la Românii au talent: ”Asta vrem să vedem… oameni pasionați”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Un sezon #unusiunu în care spectacolul este la dublu, așa a început cel de-al unsprezecelea an în care cel mai iubit show de divertisment din România le aduce telespectatorilor acele momente care fac ca serile lor să fie de neuitat! Mâine seară, de la 20:30, poveștile de viață se vor împleti cu apariții surprinzătoare. Toate vor avea un element comun pe care Andi Moisescu îl va sesiza imediat: ”Asta vrem să vedem… oameni pasionați”. 

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Un concurent de 33 ani va veni în fața juraților după o lungă așteptare: ”Mă uit de la primul sezon, dar am avut curaj acum”. Pasionat de cântat și aflat într-un punct al vieții în care simte că s-a regăsit, concurentul își va încerca norocul de a deveni cunoscut. ”Sunt o persoană care emană căldură”, va spune el înainte de a-și începe interpretarea. Dacă acesta va fi primul pas în noua lui carieră, aflăm curând.

 

Tot atunci, o puștoaică de 14 ani din Cluj va urca pe scenă cu un gând mare: ”Am venit să îmi promovez piesele pe care le scriu”. Tânăra își va propune să o impresioneze pe Andra, iar când va afla că și Smiley se află pe scaunul de jurat, va admite că miza este cu atât mai mare. Ce creație neașteptată și cum îi va surprinde pe jurați, dar și ce reacții va stârni din partea celor pe care abia aștepta să-i cunoască, descoperim într-o nouă ediție.

 

Fără doar și poate unele dintre cele mai puternice minute ale serii vor fi reprezentate de apariția unui concurent care vine din Spania, dar este născut în Brazilia. Povestea lui va fi una emoționantă, după ce întotdeauna s-a confruntat cu problema rasismului. ”Trebuie să luptăm. Încerc să schimb puțin lumea”, va spune el înainte de a-și transpune viața printr-un moment impresionant! Ce a pregătit și ce vor spune jurații, aflăm mâine.

Advertisement

 

Comentariile postate pe Facebook, Twitter sau Instagram, însoțite de #romaniiautalent pot apărea pe ecran în timpul emisiunii, și de această dată! Nu ratați o nouă ediție Românii au talent!

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending