Connect with us

Cinema

Andi Vasluianu este instructor de sex, din 19 octombrie în “Minte-mă frumos”

Published

on

Odată cu lansarea în cinematografe a comediei “Minte-mă frumos”, Andi Vasluianu revine pe marile ecrane în interpretarea lui Dani, aparent ,,băiatul de la cablu”, în realitate un gigolo pe bani buni cu un zâmbet de milioane. Cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia și Loredana Groza în rolurile principale, “Minte-mă frumos” va avea premiera cinematografică pe 19 octombrie, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Secvențele filmate de Andi Vasluianu în “Minte-mă frumos” sunt unele dintre cele mai amuzante,  iar actorul își aduce aminte de scena în care trebuia să se dezbrace și să-și arate tricoul cu un mesaj foarte clar.  „Pe tricoul meu scria „Sex instructor, first lesson free”. Mie, cinstit, asta mi se pare o tâmpenie, eu dacă aș fi femeie și aș întâlni un bărbat care are asta scris pe piept, m-ar bufni râsul. La Dani e o convenție care face parte din umorul lui pentru că nu cred ca este prost, că s-ar culca cu toate femeile cu atâta ușurință, este o glumă”, spune Andi Vasluianu.

Pentru Andi Vasluianu implicarea sa în proiectul “Minte-mă frumos” a fost cu atât mai specială cu cât s-a declarat de-a dreptul cucerit de modul de lucru al regizorului Iura Luncașu. ,,E foarte ușor să lucrezi cu el, pentru că este actor la baza și el ințelege foarte bine ce se întâmplă cu noi, avem discuții ca-ntre doi actori. Ştim amândoi foarte bine cum e meseria asta. M-am simțit acasă cu el la treaba.”, declară înterpretul rolului principal din comedia “Minte-mă frumos”.

Scris de Adrian Lustig și produs de Ducu Ion, “Minte-mă frumos” este o comedie a cărei imagine este semnată de Manu Kadosh, cunoscut pentru colaborările sale în producții de la Hollywood, dar și pentru filmul „Modigliani” cu Andy Garcia, filmat în Studiourile MediaPro Pictures.

Din 19 octombrie, comedia romanticăMinte-mă frumos”, va putea fi urmărită în premieră în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema ,,Eugen Ionescu” (Slatina), Cityplex (Constanța si Brașov), Patria (Craiova), Premiera (Ploiești), Arta (Târgu-Mureș), precum și în toate cinematografele din rețeaua Cinema City.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending