Connect with us

Platforma Online TV

„ANDOR”, un nou serial desprins din Universul „Star Wars”, are premiera la Disney+

Published

on

Foto Credit: 2022 Disney și entitățile afiliate

Serialul ANDOR, desprins din Universul „Star Wars”, are premiera în exclusivitate pe platforma de streaming Disney+, pe 21 septembrie, când vor fi lansate primele 3 episoade din primul sezon.

„Andor” este un thriller de spionaj produs de Lucasfilm, în care acțiunea are loc cu cinci ani înainte de evenimentele din „Rogue One: O poveste Star Wars”.  Era din „Andor” este plină de pericole, dezamăgiri și intrigi, iar Cassian va porni pe drumul care este destinat să-l transforme într-un erou rebel.

„Andor” prezintă „Star Wars” dintr-o perspectivă diferită, concentrându-se asupra oamenilor obișnuiți ale căror vieți sunt afectate de Imperiu. Deciziile pe care le iau au consecințe reale, iar miza pentru ei – și pentru galaxie – nu ar putea fi mai mare.

Serialul îi are în distribuție pe Diego Luna, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgard, Forest Whitaker, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller, Fiona Shaw și Faye Marsay. Disney+ a făcut publice pozele de la evenimentul de lansare de aseara de la Hollywood.

ANDOR este un serial de acțiune, aventură și suspans filmat într-un peisaj cinematografic. Primele trei episoade din primul sezon au premiera exclusiv pe Disney+ pe 21 septembrie.

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending