Andra a reinvatat la Gicu si Nicolai sa foloseasca din nou cutia manuala de viteze pentru Masina ProFM - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Andra a reinvatat la Gicu si Nicolai sa foloseasca din nou cutia manuala de viteze pentru Masina ProFM

Published

on

Ascultatorii ProFM au auzit-o pe Andra intr-o noua ipostaza. Vedeta care a venit sa preia masina ProFM a avut ceva emotii pentru ca nu a mai condus demult o masina dotata cu o cutie manuala de viteze, dar a acceptat provocarea de a se urca la volanul Masinii ProFM.

Dupa ce a fost la Giulia si la Matteo, azi a venit randul Andrei sa o testeze si sa ii faca rodajul, insa Gicu si Nicolai nu i-au dat-o cu una cu doua.

Mai intai artista a trebuit sa treaca de un test legat de regulile de circulatie. Raspunsurile ei vor putea fi aflate pe www.profm.ro, testul fiind cu atat mai amuzant cu cat intrebarile Dj-ilor de la Alarma ProFM nu au fost ca la carte.

Dupa emisiune, Andra a coborat la Masina ProFM si a promis ca va lasa cadou in masina pentru viitorul castigator un CD cu cel mai recent album al ei.

Ea a vorbit si despre urmatorul ei single ce se va numi „Langa tine stau” care e un cantec de dragoste foarte potrivit pentru iarna. Gicu si Nicolai au convins-o sa cante cateva acorduri in premiera la AlarmaProFM, iar fanii ei vor avea de asemenea ocazia sa auda pentru prima data un fragment din piesa pe www.profm.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending