Connect with us

Emisiuni

Andra Botez și Cătălina Antal au reușit să ridice în picioare cel mai exigent și divers juriu văzut vreodată într-un show TV!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Aseară, primii concurenți au intrat pe scena Cântă acum cu mine și au oferit momente spectaculoase, pline de emoție. Cei 100 de jurați conduși de Loredana au cântat la fiecare moment și au trimis în finală două interprete care au reușit să-i ridice pe toți în picioare. Andra Botez și Cătălina Antal sunt cele două voci care au mers direct în finală și vor încerca să pună mâna pe marele premiu de 50.000 de euro.

Cel mai exigent și divers juriu văzut vreodată într-un show de televiziune a urmărit aseară primele 13 momente la Cântă acum cu mine. Concurenții au urcat pe scenă, au încercat să-i convingă că au toate atuurile pentru a cuceri o țară întreagă și au cântat piese precum ”Material Girl”, ”Born this way”, ”Treasure” sau ”Dacă ploaia s-ar opri”. Andra Botez și Cătălina Antal au fost cele două concurente care au reușit să adune 100 de puncte, iar Valentin Dinu a completat Top 3 cu 98 de puncte.

Fiind egalitate între primele două locuri, pentru a stabili cine merge direct în finală, cei 100 au votat încă o dată momentele pregătite de primii doi: ”New York, New York & Săracă inima me” – Andra Botez și ”What`s Up” – Cătălina Antal, iar după vot, Andra și-a adjudecat prima poziție și locul în marea finală. Cătălina și Valentin au intrat la duel cu alte două piese și au încercat să ridice cât mai mulți jurați în picioare, însă învingătoare a ieșit Cătălina, care a reușit să convingă 83 de jurați cu piesa ”Funhouse”. În schimb, Valentin a strâns doar 65 de voturi.

Cum vor reacționa cei 100 la următorii concurenți și ce piese își vor alege participanții pentru a-i impresiona, vedem în următoarea ediție Cântă acum cu mine.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending