Connect with us

Emisiuni

Andra către o concurentă de la Vocea României Junior: ”Vreau să-ți pup mâna pentru că ești atât de talentată!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Spectacolul vocilor continuă și săptămâna aceasta la Vocea României Junior. Vineri seara, de la 20:30, alți copii cu voci impresionante vor intra în audițiile pe nevăzute și vor uimi prin naturalețea și lejeritatea cu care le vor prezenta antrenorilor și telespectatorilor variante proprii ale unor piese consacrate. 

Andra, Marius Moga și INNA vor asculta multe voci uimitoare și se vor bate din nou în promisiuni pentru a-i convinge pe copiii cu glas perfect să-i urmeze. Impresionată de prestația unei concurente, Andra va face un gest pe care ceilalți antrenori nu-l vor trece neobservat. ”Ai cântat superb! Și nu vreau să-i supăr pe colegii mei, dar vreau să îți pup mâna pentru că ești atât de talentată!”, îi va spune Andra. INNA nu va rămâne nepăsătoare la strategia Andrei și va replica: ”Eu vreau să-ți sărut și cealaltă mână, și sufletul, dar în afara concursului. În concurs, aș vrea să fiu antrenoarea ta și să-ți dau piese la fel de cool ca și aceasta pe care ai cântat-o, și cred că am avea o conexiune foarte bună.”, va spune INNA.

Cum a reacționat Marius Moga la cele auzite, dar și care a fost până la urmă decizia fetei, vedem vineri seara, de la 20:30, la PRO TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending