Andra Ioniță și AVA ne aduc mai aproape sărbătorile de iarnă cu piesa Christmas is Coming - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Andra Ioniță și AVA ne aduc mai aproape sărbătorile de iarnă cu piesa Christmas is Coming

Published

on

Christmas is coming este o piesă de sărbătoare, cu un vibe pozitiv, care ne vorbește despre toate bucuriile și emoțiile pe care le aduce Crăciunul. Vocile celor două artiste se armonizează perfect, ne oferă o stare de liniște, pace, dar și de fericire și entuziasm în același timp, toate fiind trăiri specifice acestei sărbători.

 

 

Iubită și așteptată de toată lumea, ziua de Crăciun este momentul din an care ne face să ne simțim iar copii, iar această colaborare ne aduce bucuria de altădată, într-o notă specială. ,,Mi-am dorit să fie ceva antrenant, vesel, ceva care să ne introducă în spiritul sărbătorilor, să încercăm să uităm de perioada dificilă prin care trecem. Faptul că AVA s-a alăturat inițiativei mele nu poate decât să mă bucure. Ce mândrie mai mare aș putea avea când mentorul meu își dorește să cânte cu mine ? Sper să vă placă piesa, să intre în casele voastre și să vă însoțească atunci când împodobiți bradul sau la gura sobei alături de cei dragi!”, a declarat Andra Ioniță.

 

,,De la primele acorduri ale colindului, în timp ce lucram la piesă, mi-am dat seama că aș vrea să cânt și eu, pentru că îmi place tare mult și m-a prins vibe-ul. Andra Ioniță este un copil tare talentat și de mult timp ne doream să cântăm împreună o piesă și uite că acum a venit momentul. Sunt super încântată și abia aștept să văd ce feedback vom avea din partea publicului”, a spus AVA despre noua colaborare cu Andra Ioniță.

 

Advertisement

Andra Ioniță studiază muzica de la 5 ani, participând de-a lungul timpului la diverse competiții unde de fiecare dată s-a aflat pe podium. În prezent, urmează cursurile de canto de la Music City, sub îndrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari), iar la 13 ani lansează deja cea de-a patra piesă din carieră.

 

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care până să se dedice carierei sale solo, a colaborat cu artiști precum: Andra, Delia, Loredana, Damian Drăghici, Sișu, Dorian, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, Miru și Smiley, alături de care a lucrat timp de 6 ani. AVA are propria școală de canto – Music City și este cea care a pus bazele label-ului Sonus Record alături de Mihai Grecan.

 

De muzica celui mai nou single s-a ocupat AVA (Andreea Avarvari), versurile au fost scrise de Andra Ioniță, iar orchestrația a fost realizată de Mihai Grecan.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending