Connect with us

Vedete

Andra și Cătălin Măruță, totul despre vacanța pe vasul de croazieră de 362 de metri: „Aventură incredibilă”

Published

on

Foto Credit: INSTAGRAM
Reclame

Andra și Cătălin Măruță au petrecut o săptămână de neuitat, alături de cei doi copii ai lor, Eva și David, pe unul din cele mai mari vase de croazieră din lume, Symphony of the Seas. Cei doi soți au avut în plan de mult timp o astfel de vacanță de familie, însă abia la începutul lunii august, anul acesta, au reușit să aibă suficiente zile libere pentru a se bucura de această experiență, scrie LIBERTATEA

Cei doi au ales vasul companiei americane Royal Caribbean, întrucât este ideal pentru familii, având nenumărate atracții pentru copii. S-au îmbarcat în Barcelona și în fiecare zi aveau să descopere noi destinații, în trei țări.

Andra și Cătălin Măruță, totul despre vacanța pe vasul de croazieră cu 17 etaje

Prima oprire a fost Palma de Mallorca, unde au petrecut toată ziua vizitând atracțiile turistice importante de pe insula spaniolă. Apoi, a treia zi dimineața, au ajuns în Marsilia, Franța, a patra zi în La Spezia, Italia, de unde au luat trenul pentru a vizita satele colorate Cinque Terre, patrimoniu UNESCO. A cincea oprire a fost Civitavecchia, portul de lângă Roma, iar a șasea oprire, Napoli, urmând ca, după o zi petrecută pe mare, vasul să revină în Barcelona.

Dincolo însă de vizitele zilnice de pe uscat, cea mai impresionantă experiență au avut-o pe vasul imens, lung de 362 de metri și înalt de 72,5 metri, cu 17 etaje, un adevărat oraș plutitor, care include 2759 de camere, în care sunt cazate peste 6000 de persoane.

Symphony of the Seas are peste 20 de restaurante tematice, sală de spectacole, amfiteatru în aer liber unde au loc spectacole de acrobații acvatice, aqua park unde cei mici se pot juca, tobogane de zeci de metri lungime, piscine, solarium, simulatoare de surf, teren de baschet și fotbal, golf, carusel, patinoar, tiroliană la o înălțime de 50 de metri, cazino, promenadă cu magazine și cafenele, discoteci, cluburi de jazz și karaoke, chiar și un parc imens, în aer liber, cu alei, magazine și peste 12.000 de plante și copaci, denumit Central Park.

Au mers la patinaj, musical și show de acrobații acvatice

Fiecare seară, după cină, le-a rezervat câte o surpriză de neuitat. Mai întâi, au vizionat un show de patinaj artistic, oferit de dansatori profesioniști într-o sală imensă cu un patinoar de 10.000 de metri pătrați. În altă seară au vizionat musicalul Hairspray, pus în scenă în teatrul cu 1400 de locuri, apoi un show de acrobații acvatice la amfiteatrul în aer liber, situat în spatele imensului vas de croazieră.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending