Andra și Pepe lansează „Inima mea”, în colaborare cu Connect-R - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Andra și Pepe lansează „Inima mea”, în colaborare cu Connect-R

Published

on

            Prieteni de mai bine de 10 ani, Andra și Pepe colaborează pentru prima oară pentru piesa „Inima mea”. Nu întâmplător, data lansării este 20 iulie, ziua de naștere a lui Pepe. Andra și-a dorit să sărbătorească această ocazie a bunului său prieten cu un videoclip pe care Pepe și-l imagina încă de când înregistrau în studio piesa.

 

            „Nu se putea o zi de naștere mai frumoasă! Andra a acceptat fără ezitare să facem acest duet și să filmăm clipul în condiții speciale, date de această perioadă. Sunt fericit că am de ziua mea alături familia și prietenii, sunt recunoscător că suntem sănătoși și fac ce îmi place. Îmi doresc ca piesa noastră să ajungă la inimile a multor oameni și să ne revedem curând la concerte, în siguranță”, a declarat Pepe.

 

Nu îmi puteam imagina o altă voce decât a lui Pepe pe această piesă cu accente latino. Este o plăcere să cânt cu prieteni buni, cum sunt Pepe și Connect-R, cred să se simte în piesă și se vede în videoclip ce bine ne simțim împreună!”, a declarat Andra.

Unul dintre compozitorii piesei este chiar Connect-R, care li s-a alăturat celor doi cu o strofă care dă sare și piper poveștii scrise pe note muzicale. El a scris piesa alături de George Hora.

 

Advertisement

           „Am compus «Inima mea» cu gândul la relațiile care întâmpină dificultăți, apar probleme în cuplu chiar din cauza familiei, ceea ce e greu de crezut, dar încă se întâmplă în zilele noastre, în 2020. Andra și Pepe au o chimie grozavă și m-am bucurat să aud piesa pe vocile lor, cu energia lor”, a spus Connect-R.

 

Regia clipului este semnată de Dan Petcan. Piesa este o producție Pepe Latin Music și Andra Records.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending