Andra Sun revine cu o altă piesă inspirată din viața proprie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Andra Sun revine cu o altă piesă inspirată din viața proprie

Published

on

Andra Sun este artistă la Sonus Records, iar la 18 ani deja lansează a treia piesă din carieră. După succesul cu piesele ,,Lacrimi” și ,,Nu mai ești”, Andra revine cu piesa ,,Your Lips” compusă chiar de ea.

Noul single are un sound energic și vibrant care nu poate decât să ne ofere atmosfera ideală pentru o petrecere de neuitat.

Clipul piesei este o adevărată experiență. Jocul de lumini și culori, energia mulțimii și personalitatea misterioasă a artistei, ne introduc într-o poveste plină de intrigi, de emoții și distracție.

,,Your Lips este piesa mea preferată de până acum. Scrisă de mine într-un timp record aș spune, este piesa pe care am simțit-o cel mai mult de când am început să scriu versuri.

Așa cum reiese și din titlu, noua mea piesă este despre o altă îndrăgosteală, despre cât de ușor îți poate rămâne în minte o persoană. Fantezia, amintirea sărutului și cât de perfect a putut să pară tot, te induc într-o stare de care probabil nu mai vrei să scapi, exact ca un drog. Dar așa se întâmplă când suntem îndrăgostiți, nu?” – a spus artista despre noul single.

La numai 18 ani, Andra începe deja să cânte la concerte, fiind invitată să cânte în deschiderea artistei Feli, la Casa de Cultură din orașul Tecuci.

Artista studiază muzica de la 10 ani, iar talentul i-a fost descoperit de Angela Bîtlan, coordonatoarea unui cor muzical. De atunci se dedică muzicii și carierei sale de artist. În prezent, Andra urmează cursurile de canto sub îndrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari) și s-a alăturat echipei Sonus Records alături de care lucrează în continuare la piese noi.

Muzica noului single a fost realizată de Andreea Avarvari, orchestrația de Mihai Grecan, iar versurile au fost compuse de Andra Sun, producătorul executiv fiind casa de discuri Sonus Records.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending