Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Dupa ce anul trecut Andrea Bocelli a ajutat fundatia Muhammad Ali la strangerea a peste 2,6 milioane de dolari, anul acesta in cadrul Galei Muhammad Ali Celebrity Night XIX, maestrul a fost din nou prezent si a cantat alaturi de Jennifer Lopez melodia „Quisaz, Quisaz”, melodie aflata pe cel mai recent album al sau, „Passione”. Inegalabilul Andreea Bocelli a interpretat si melodiile sale mult iubite de publicul din intreaga lume: ”Ave Maria”, „Funiculi, Funicula”, „Love Me Tender”, „O Sole Mio” si „Con Te Partiro”.

Sambata, 23 martie in Phoenix, Arizona, in cadrul Galei Muhammad Ali Celebrity Night, organizata de JW Marriott Desert Ridge Resort&Spa, Andrea Bocelli alaturi de Jennifer Lopez, Steve Martin, Billy Ray Cyrus, Billy Cristal, Yank Barry, Bo Derek, Evander Holyfield, Kevin Sorbo si multi altii au reusit sa stranga nu mai putin de 7,2 milioane de dolari.

Cand programul ii permite, maestrul Andrea Bocelli nu ezita niciodata sa participe la numeroase actiuni caritabile si sa se implice in strangerea fondurilor pentru cei mai putin norocosi.

Celebrity Fight Night Foundation este o organizatie non profit fondata in 1994 de catre Jimmy Walker, ce a sprijinit Muhammad Ali Parkinson Center, dar si alte proiecte caritabile. In cei 18 ani de activitate, fundatia a reusit sa stranga peste 80 milioane de dolari.

Oaspetii ce au fost prezenti in cadrul Galei Mohammad Ali Celebrity Night au fost de-a dreptul incantati de duetul special sustinut de Andrea Bocelli si Jennifer Lopez. Pe 25 mai la Romexpo Bucuresti fanii romani au sansa sa il asculte in premiera live pe maestru in duet cu Angela Gheorghiu, Paola Sanguinetti si multi alti invitati. Melodii precum: „Funiculi Finicula” dar si melodii de pe noul album „Passione” vor impresiona audienta si vor da viata locatiei.

Pentru toti cei ce isi doresc sa-l asculte live pe Andrea Bocelli si invitatii sai, biletele sunt disponibile in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si andreabocelli.com/ticket.

~~Concertul „ANDREA BOCELLI” va avea loc pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, European Event Service si Pentagon Music Management.~~

http://www.youtube.com/watch?v=i-nHvPFJkTA

http://www.youtube.com/watch?v=tcrfvP11Hbo

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending