Connect with us

ALL MEDIA

Andreea Antonescu despre primul concert Andre: “Stăteam cu microfoanele în mână, ne uitam una la alta și ne dădeau lacrimile”

Avatar

Published

on

Jumătatea brunetă a celebrei trupe Andre, la vremea aceea, nu va uita niciodată anii de glorie , în care reușea, alături de colega ei Andreea Bălan, să umple săli întregi de oameni.

Andreea Antonescu a călătorit puțin în timp și și-a amintit de perioada în care s-a lansat împreună cu Andreea Bălan.

“Andre a fost, este si va rămâne proiectul meu de suflet. Niciodată nu aș putea să zic ceva de rău. Au fost momente excepționale alături de Andreea. În momentul în care am considerat că am nevoie de un om pe care l-am iubit sincer, am ales-o pe ea”, a declarat Andreea Antonescu, pentru Zeus Tv.

Solista a povestit și cum s-a desfășurat primul concert al trupei Andre, când fetele nu au apucat să cânte, din cauza fanilor.

“Primul nostru spectacol era undeva la Târgoviște. Impresarul l-a sunat pe tata și i-a zis să îl sune când vom intra în oraș, ca să ne trimită mașini cu bodyguarzi. Tata se gândea că am luat țeapă. Ne-au trimis două mașini cu bodyguarzi. Când am ajuns la locație, vedeam o masă de oameni bătând în mașina nostră și strigau Andre. Mie și Andreei ne-au dat lacrimile. Am încercat să cântăm prima noastră melodie și nu am apucat, pentru că publicul cânta mai tare ca noi. Stăteam cu microfoanele în mână, ne uitam una la alta și ne dădeau lacrimile” , a mai spus cântăreața.

Sursa: Zeus Tv

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending