Andreea Bălan a pregătit fanilor un super album - „Soare după nori” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Andreea Bălan a pregătit fanilor un super album – „Soare după nori”

Published

on

Are peste 1,5 milioane de fani pe Instagram, multe colaborări de succes și zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, iar în urmă cu o săptămână a lansat „Stele Căzătoare”, o piesă sensibilă despre dorința de a mai crede în ceva ce poate schimba în bine lumea, ce poate alunga tristețea și neajunsurile.

Andreea Bălan are o mulțime de proiecte fresh, printre care și un material discografic motivațional ce conține 13 piese aparte inspirate din experiențele personale ale artistei. Albumul „Soare după nori” este disponibil atât online, cât și în rețeaua de magazine Muzica și librăriile Cărturești.

„Sunt foarte fericită să vă anunț că noul meu album „Soare după nori” s-a lansat și poate fi găsit în Cărturești, pe Emag, dar și în magazinele digitale. Are 13 piese, pe unele dintre ele le știti, dar pe altele nu. De abia aștept să le ascultați pentru că sunt piese de suflet despre mine, dar mai ales despre voi şi că este un album motivațional”, povestește Andreea.

Printre single-urile ce se regăsesc pe albumul „Soare după nori” se numără și „Inimă de fier”, „Am crezut în basme”, „Nu mai doare” și „Iubește-mă, nu”.

Pentru artistă această perioadă este una aglomerată. Andreea se bucură să-și revadă fanii la concertele sale și să împărtășească cu ei muzica sa și buna dispoziție. Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Bălan oferă publicului o experiență vizuală coregrafică, un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single ce a adunat peste 57.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending