Connect with us

Emisiuni

WOW. Andreea Bălan își face debutul pe sticlă în calitate de prezentator. Vezi pe cine va avea coleg de platou!

Avatar

Published

on

Zeci de stiluri de dans şi sute de concurenţi talentaţi promit un spectacol total în această primăvară, iar surprizele nu se opresc aici. Dupa etapa preselecţiilor al show-ului  „România Dansează” , începând din galele show-ului, lui Jorge i se alătură frumoasa Andreea Bălan, în rol de coprezentator.

Anunţul a fost făcut aseară, în premieră, la evenimentul de lansare a grilei de primăvară a Antenei 1.

Andreea este un artist complet, anul acesta aniversând 20 de ani de carieră: “Toată experienţa acumulată în toţi aceşti ani a făcut să am în spate o mică industrie şi să învăţ foate multe. Astăzi sunt mai calmă, mai înţeleaptă şi mai diplomată.”

Participarea Andreei în această emisiune nu e deloc întâmplătoare: „Nu sunt doar o cântăreaţă comună, sunt un entertainer prin dans, motiv pentru care totul trebuie să fie ca la carte. Am învăţat în Mexic peste 40 stiluri de dans, cu tot ce implică asta. Am avut acces la cea mai mare casă de modă a unei televiziuni- Televisa- şi am învăţat acolo cum trebuie să-mi ambalez toate stilurile de dans. E o onoare pentru mine să fac parte din acest proiect!”

 

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending