Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Mihai Morar vin la “Te pui cu blondele?”, miercuri, la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Mihai Morar vin miercuri, 5 august, de la 21.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a show-ului de cultură generală “Te pui cu blondele?”, prezentat, ca de fiecare dată, de Dan Negru.

Ocazie pentru Liviu Vârciu să-și amintească de perioada în care a cântat în trupa L.A. și de sumele de bani fabuloase pe care le-a câștigat la acea vreme. “Am cheltuit toți banii, însă cel mai mult îmi pare rău că, atunci, nu mi-am ajutat mai mult părinții…”, se destăinuie el.  În aceeași ediție, Liviu povestește în ce împrejurări a sărutat-o pe Andreea Bălan, dar și cum era să se nască în Ambulanță.

Tot miercuri, la “Te pui cu blondele?”, Andreea Bălan va mărturisi că anul viitor și-a propus să facă un copil și a recunoscut că singură își coase costumele de scenă, iar Mihai Morar va declara că a fost olimpic la geografie, faza pe țară.

Invitatul special al serii va fi Nelu Ploieșteanu, care le va adresa o întrebare celor trei vedete și blondelor deopotrivă.

Care dintre cele două tabere va câștiga confruntarea pe teme de cultură generală, telespectatatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 5 august, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending