Connect with us

Life Style

Andreea Bălan revine la ''Dansez pentru tine'' cu cha-cha-cha

Published

on

Vineri, 6 noiembrie, de la ora 20.30, a treia editie a emisiunii “Dansez pentru tine” va provoca perechile ramase in concurs la doua probe fermecatoare. Primul stil de dans al celei de-a treia editii “Dansez pentru tine” va fi unul colorat si plin de ritm, la care Mihai Petre are de obicei, foarte multe comentarii de facut: cha-cha-cha.

Primii intrati in ring pentru a demonstra cum se danseaza un cha-cha-cha perfect vor fi cei care au cucerit in trecut telespectatorii din toata lumea cu dansurile lor: Andreea Balan si Petrisor Ruge. Mereu fericiti sa revina in formula cu care au cucerit Romania si nu numai, Andreea si Petrisor vor sa impartaseasca din experienta acumulata de ei in dans si sa arate cativa pasi dintr-un stil clasic si rapid, cha-cha-cha, pe care-l stapanesc si cu care au obtinut multe note de 10 in concurs.

Stilul la care s-au luat de-a lungul istoriei “Dansez pentru tine” cele mai mari note din concurs si la care s-au facut cele mai multe complimente legate de implicarea si frumusetea concurentilor a fost Folclorul romanesc. Nea Marin si fiica sa vor demonstra la inceputul emisiunii cum se face un dans popular perfect.

De cate ori se “joaca” folclor romanesc, perechile parca radiaza de fericire si de implicare si bat din picioare cu zambetul pe buze ca la niciun alt stil de dans. In acest sezon, proba de folclor romanesc va fi diferita fata de alte sezoane, pentru ca va prezenta dansuri de la evenimente importante din viata romanilor cum ar fi nunta sau botezul. Perechile antrenate de specialistul in folclor, Nea Marin Barbu, vor face adevarate spectacole folclorice alaturi de trupe de profesionisti in dansul popular.

Din motive obiective, actrita Emilia Popescu nu va putea ajunge la cea de-a treia editie, iar in locul ei, la pupitrul juriului va fi chiar specialistul in folclor, Nea Marin care cu exigenta se va uita la cele mai mici detalii din dans si la evolutia perechilor dupa o saptamana de repetitii.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending