Connect with us

Vedete

Andreea Bălan, show pe scena iUmor, după ce a acceptat să fie asistenta lui Robert Tudor

Magicianul „a tăiat-o“ în două pe cântăreață, sub privirile prezentatorilor și ale juraților

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Cel mai nou sezon iUmor, ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 se anunţă a fi unul cu multe surprize, iar de asta se vor convinge telespectatorii chiar din prima ediţie.

Andreea Bălan a acceptat provocarea de a i se alătura lui Robert Tudor, într-un moment spectaculos de magie.Magicianul „a tăiat-o“ în două pe cântăreață, sub privirile prezentatorilor și ale juraților. Întregul moment de iluzionism, dar şi reacţiile juraţilor vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Chiar pe scenă, magicianul a dezvăluit că momentul nu a avut parte de repetiţii, ci a fost unul spontan: “Ne-am văzut chiar în ziua filmării. Lucrurile spontane și imprevizibile ies întotdeauna mai bine decât cele repetate. În același timp, dacă repetam, nu cred că s-ar mai fi băgat. Sper să mai accepte invitațiile viitoare din partea mea pentru numere periculoase“, a declarat magicianul Robert Tudor, cel responsabil cu terapia prin magie în noul sezon iUmor.

La rândul ei, înaintea momentului de pe scena iUmor, Andreea Bălan a dezvăluit: “Iubesc adrenalina şi se ştie despre mine că sunt un om al momentului, că reacţionez la impuls. Am spus <da> fără să stau prea mult pe gânduri, doar când mi-a spus Delia că încă pot să mă răzgândesc m-am întrebat dacă e chiar decizia buna! Ce a ieşit, vedeţi sâmbătă!”. Cum au reacţionat jurata Te cunosc de undeva! şi juraţii iUmor în timpul momentului, telespectatorii vor afla urmărind premiera iUmor, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending